ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Helen the Great»: Η Έλεν Μίρεν στο κόκκινο χαλί με αυτοκρατορική μεγαλοπρέπεια

«Helen the Great»: Η Έλεν Μίρεν στο κόκκινο χαλί με αυτοκρατορική μεγαλοπρέπεια
Vianney Le Caer/Invision/AP

Καθισμένη σε πολυτελή θρόνο και υποβασταζόμενη από Ρώσους «αυλικούς», έκανε την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της δραματικής σειράς του ΗΒΟ «Catherine the Great» («Μεγάλη Αικατερίνη»), η 74χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν. Η πρεμιέρα έγινε στο Λονδίνο και η ηθοποιός υποδύεται στη σειρά την αυτοκράτειρα Αικατερίνη της Ρωσίας

 

Η ηθοποιός έκανε την πιο εντυπωσιακή είσοδο που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί, αφού έφτασε μέσα σε έναν πολυτελή θρόνο τον οποίο μετέφεραν στα χέρια τους κομπάρσοι ντυμένοι σαν Ρώσοι αυλικοί.

Ντυμένη στα μαύρα, η ίδια και φορώντας στο λαιμό της ένα εκτυφλωτικό διαμαντένιο κολιέ Chopard και ασορτί σκουλαρίκια, έκλεψε τις εντυπώσεις, κάτι που συνηθίζει. Πριν από λόγες μέρες η ηθοποιός είχε λάβει μέρος στην επίδειξη του οίκου L'Oreal στο Παρίσι, τραβώντας επάνω της όλα τα βλέμματα.

Η μίνι σειρά «Catherine the Great», αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής, έχει ως θέμα τη ζωή της (γερμανικής καταγωγής) αυτοκράτειρας Αικατερίνη Β΄ της Ρωσίας, που ανέβηκε στην εξουσία αφού φυλάκισε το σύζυγό της, τον Πέτρο Γ΄, ο οποίος λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε στραγγαλισμένος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 21 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ