ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί: Σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες με πέντε από τα έξι παιδιά της

Αντζελίνα Τζολί: Σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες με πέντε από τα έξι παιδιά της
Richard Shotwell/Invision/AP

Η 15 χρονος Παξ, η 14χρονη Ζαχάρα, η Σιλό στα 13 της και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, που είναι 11 ετών ήταν εκεί για να στηρίξουν τη διάσημη μαμά τους, στην πρεμιέρα της ταινίας «Maleficent: Mistress of Evil». Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Μάντοξ, ο μεγαλύτερος γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, ο οποίος ξεκίνησε τις σπουδές του σε πανεπιστήμιο της Νοτίου Κορέας.

«Μου βάζουν τις φωνές», είπε η Αντζελίνα Τζολί- που εμφανίστηκε πράγματι εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί- για τη σχέση της με τα παιδιά της. «Ειλικρινά είναι πιο συγκροτημένα (απ’ ότι εγώ). Η Ζαχάρα είναι η πιο οργανωτική στην οικογένεια», συμπλήρωσε η σταρ του Χόλιγουντ, για την υιοθετημένη κόρη της η οποία κατάγεται από την Αιθιοπία.

Τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί έκλεψαν, όπως είναι φυσικό, την παράσταση σε αυτή την πρεμιέρα, παραταγμένα πλάι στην διάσημη μητέρα τους. «Είναι τόσο όμορφο να έχω τη στήριξή τους», είπε η ίδια για εκείνα «Είναι οι φίλοι μου».

AP 19274059720704

Richard Shotwell/Invision/AP

Η Αντζελίνα Τζολί μπήκε στο λαμπερό κόσμο του θεάματος όταν ήταν πιο μικρή από όσο είναι τα μεγαλύτερα παιδιά της σήμερα. Όπως λέει η ίδια, μετά από δεκαετίες στο Χόλιγουντ, ίσως είναι καιρός να γυρίσει πίσω σε εκείνο το κοριτσάκι που άφησε πίσω της τότε, το 1982. Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ημέρα που της απονεμήθηκε το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία Girl, Interupted.

AP 19274175180974

Richard Shotwell/Invision/AP

«Τα παιδιά μου είναι έφηβοι. Ο γιος μου είναι πιο κοντά σε εκείνη την ηλικία, και όλα αυτά που αγαπούσα σ' εκείνο το κορίτσι (εννοεί τον εαυτό της στο ξεκίνημα) τα βλέπω στο πνεύμα τους και με βοηθά να ξαναβρώ κάπως τον εαυτό μου», λέει για τον τρόπο που την επηρεάζει η σχέση με την πολυμελή οικογένειά της.

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στον κόσμο των παραμυθιών και της Disney, στη δεύτερη ταινία «Maleficent» για την οποία λέει: «Προτρέπω τον οποιονδήποτε να φορέσει κέρατα και να δει πως είναι η αίσθηση»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ