ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «Stranger Things» επιστρέφει για τέταρτη σεζόν - Αλλά δεν θα είναι πια στο Hawkins

Το «Stranger Things» επιστρέφει για τέταρτη σεζόν - Αλλά δεν θα είναι πια στο Hawkins
Imdb

Λίγους μήνες μετά το τέλος της τρίτης σεζόν, το Netflix ανακοίνωσε, με ένα πολύ σύντομο teaser ότι η πολύ δημοφιλής σειρά «Stranger Things» θα επιστρέψει για τέταρτο κύκλο. 

Η πλατφόρμα streaming επιβεβαίωσε την είδηση τη Δευτέρα, μέσα από ένα ολιγόλεπτο και αινιγματικό teaser. Το βίντεο δείχνει τον τίτλο «Stranger Things 4» με την ίδια γραμματοσειρά όπως στις προηγούμενες σεζόν, ανατριχιαστική μουσική και απόκοσμο περιβάλλον. «Δεν είμαστε στο Hawkins πια» γράφει το κείμενο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν τους ήρωες της σειράς να εξερευνούν σε άλλο σημείο τα «περίεργα πράγματα».Στο τρέιλερ εμφανίζεται και ένα ρολόι, κάνοντας τους θεατές να υποθέτουν ότι ίσως τα νέα επεισόδια της σειράς να κινηθούν μέσα στο χρόνο.

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με τους Γουίλ και Τζόις Μπάιερς να ζουν με την Eleven σε μια νέα πόλη, ωστόσο όπως καταλαβαίνουμε από το teaser οι περιπέτειές τους δεν τελειώνουν ακόμα. Η ανακοίνωση συνέπεσε με τα νέα ότι οι αδερφοί Duffer, που συνδημιούργησαν την σειρά και είναι και παραγωγοί της, υπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία με το Netflix που θα περιλαμβάνει μια σειρά από ταινίες τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το Netflix. Από την πρώτη μας συνάντηση μέχρι την κυκλοφορία του Stranger Things 3, ολόκληρη η ομάδα στο Netflix μας στήριξε, μας καθοδήγησε και μας έδωσε την ελευθερία να δημιουργήσουμε αυτό που πάντα ονειρευόμασταν. Ανυπομονούμε να πούμε περισσότερες ιστορίες μαζί, ξεκινώντας φυσικά με ένα ταξίδι στο Hawkins», είπαν οι ίδιοι μετά τη υπογραφή της συμφωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ