ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λουκ Πέρι: Ο γιος του, Τζακ, και η συγκινητική τους ομοιότητα

Λουκ Πέρι: Ο γιος του, Τζακ, και η συγκινητική τους ομοιότητα
AP Photo/AP Photo

O Λουκ Πέρι έφυγε από τη ζωή, πρόωρα και αιφνίδια, σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους και το κοινό που τον αγάπησε μέσα από το ρόλο του ως Ντίλαν στα περίφημα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills 90210). Πριν από λίγες μέρες, η εμφάνιση του γιου του, Τζακ, στο Comic Con της Νέας Υόρκης, δημιούργησε μεγάλη συγκίνηση, καθώς η ομοιότητα μεταξύ του ίδιου και του εκλιπόντα πατέρα του, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ο Τζακ έχει διαλέξει εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο από τον πατέρα του. Είναι επαγγελματίας παλαιστής και αγωνίζεται με το όνομα Jungle Boy. Ο 22χρονος βρέθηκε στο Comic Con για την προώθηση του All Elite Wrestling, που προβάλλεται από το ΤΝΤ.

Ο Τζακ είχε μιλήσει για το θάνατο του πατέρα του τον περασμένο Ιούλιο, στο Entertainment Tonight, λέγοντας: «Αυτό για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανος για τον πατέρα μου σήμερα, είναι ότι ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Δεν είχαν όλοι την ευκαιρία να τον γνωρίσουν καλά. Αλλά, νομίζω ότι η αντίδραση του κόσμου στο θάνατό του, δείχνει πόσο αγαπητός ήταν. Όλοι τον αγαπούσαν και αυτό με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο, επειδή το άξιζε».

AP 091018067073


O Τζακ με τον πατέρα του, το 2009 στη Σάντα Μόνικα (@AP Photo/Alaric Lambert)

Λίγες μέρες μετά το θάνατο του πατέρα του ο Τζακ είχε γράψει στο Instagram: «Ήταν πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Για μένα, όμως, ήταν πάντα ο μπαμπάς μου. Με αγαπούσε και με υποστήριζε στα πάντα και ήταν έμπνευση για μένα για να γίνω αυτό που πραγματικά μπορώ».

Ο Λούκ Πέρι είχε και μια κόρη, την αδελφή του Τζακ, τη 19χρονη Σόφι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ