ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Rihanna απέρριψε πρόσκληση του Super Bowl για χάρη του Κόλιν Καπέρνικ

H Rihanna απέρριψε πρόσκληση του Super Bowl για χάρη του Κόλιν Καπέρνικ
AP Photo/AP Photo

Είναι τιμή για κάθε καλλιτέχνη στην Αμερική να τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl, του περίφημου τελικού του American Football. Όχι και για τη Rihanna, όμως, η οποία προτίμησε να… γονατίσει, στο πλευρό του Κόλιν Καπέρνικ.

Ο Καπέρνικ είχε ένα σπουδαίο μέλλον στο American Football, αλλά προτίμησε να το θυσιάσει, όταν γονάτισε κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου, το 2016, διαμαρτυρόμενος για τις κοινωνικές αδικίες και τη βία της αστυνομίας εναντίον των μαύρων. Από το 2017 είναι χωρίς ομάδα και κατηγόρησε ευθέως γι’ αυτό το NFL, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τον «πέταξε έξω». Το 2018, ο Καπέρνικ έγινε το πρόσωπο της πολυσυζητημένης καμπάνιας της ΝΙΚΕ, η οποία φέτος κέρδισε και βραβείο ΕΜΜΥ.

https blogs images.forbes.com afdhelaziz files 2018 09 Nike Kapernick

«Δεν θα τολμούσα να το κάνω», είπε η ΡιΡί στη Vogue. «Θα ήταν σαν να τον πουλάω. Θα έκανα εξυπηρέτηση στον οργανισμό αυτό (το NFL) με τον οποίο δεν συμφωνώ καθόλου».

Οι πρώτες φήμες ότι η Rihanna είχε δεχτεί πρόσκληση για το Super Bowl αλλά αρνήθηκε λόγω της υπόθεσης με τον Καπέρνικ, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν πριν από ένα χρόνο.

«Το NFL και το CBS ήθελαν πολύ η Rihanna να τραγουδήσει στην Ατλάντα», ανέφερε πηγή στο USWeekly. «Της το πρότειναν αλλά εκείνη αρνήθηκε λόγω της υπόθεσης του Κεπέρνικ. Η Rihanna διαφωνεί με τη στάση του NFL», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Τελικά στο ημίχρονο τραγούδησαν οι Maroon 5, γεγονός που δεν ευχαρίστησε πολύ τους φαν.

Και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως, η Rihanna δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για το NFL, ανεβάζοντας ειρωνικά βίντεο στο twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ