ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η 25χρονη σταρ της K-Pop, Sulli, βρέθηκε νεκρή - Πιθανή αυτοκτονία μετά από σκάνδαλο στο Instagram

Η 25χρονη σταρ της K-Pop, Sulli, βρέθηκε νεκρή - Πιθανή αυτοκτονία μετά από σκάνδαλο στο Instagram
(Jang Se-young/Newsis via AP)

Η αστυνομία της Σεούλ, επιβεβαίωσε ότι η 25χρονη σταρ της Κ-Pop Sulli βρέθηκε από το μάνατζέρ της νεκρή, στο σπίτι της λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Νοτίου Κορέας.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του θανάτου της νεαρής τραγουδίστριας και δεν αποκλείει την πιθανότητα της αυτοκτονίας. Η Sulli, η οποία έχει περισσότερους από 5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, ήταν παλιότερα μέλος του συγκροτήματος F(x), από το οποίο αποχώρησε το 2015 για να κάνει σόλο καριέρα.

Η Sulli, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Choi Jin-ri, ήταν πολύ φίλη με τον επίσης σταρ της K-pop, Jonghyun, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει στα 27 του.

Η Sulli ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και είχε προκαλέσει συχνά θόρυβο στα social media. Είχε εμπλακεί και στο λεγόμενο σκάνδαλο των «σουτιέν», δείχνοντας αρκετές φορές το γυμνό της στήθος στο Instagram.

Οι πρώτες τέτοιου είδους φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο λογαριασμό της στο Instagram το Μάιο του 2016, προκαλώντας σάλο και κάνοντας πολλούς να της επιτεθούν. Τον περασμένο μήνα, το στήθος της αποκαλύφθηκε και πάλι, κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού stream στο ‎Instagram και πάλι έγινε χαμός στη συντηρητική νότια Κορέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ