ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρον Στόουν: Το «Βασικό Ένστικτο» δεν θα μπορούσε να γυριστεί σήμερα

Σάρον Στόουν: Το «Βασικό Ένστικτο» δεν θα μπορούσε να γυριστεί σήμερα
Mark Von Holden/Invision/AP

Η ηθοποιός Σάρον Στόουν θεωρεί ότι το κλασικό πλέον «Βασικό Ένστικτο» του 1992 αν και ήταν μία ενδιαφέρουσα ταινία για την εποχή της, μάλλον δεν θα μπορούσε να γυριστεί το 2019

«Νομίζω ότι το "Βασικό Ένστικτο" έγινε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε να γίνει, επειδή κατανόησε όλους τους φόβους και τις ανησυχίες και την εποχή της αλλαγής της δύναμης των γυναικών», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο Allure. «Αμφιβάλλω ότι θα μπορούσε σήμερα να προκαλέσει τον εντυπωσιασμό που προκάλεσε εκείνη την εποχή», πρόσθεσε.

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, υπήρχαν μόνο δύο τρόποι που μπορούσαμε να καθίσουμε σε μία καρέκλα: να σταυρώσουμε τα πόδια μας ή με τους αστραγάλους μας κάτω από την καρέκλα», είπε για τα χρόνια που γυρίστηκε η ταινία, μια σαφής αναφορά στην περίφημη σκηνή που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων από το «Βασικό Ένστικτο».

Η Στόουν λέει ότι το σώμα της τής αρέσει πολύ περισσότερο σήμερα, στα 61 της απ' ότι όταν ήταν νέα. «Όταν ήμουν νέα όλοι μού επεσήμαιναν αυτά που δεν ήταν ωραία στο σώμα μου. Στο Βασικό Ένστικτο είχα μια μαγκιγιέζ που με φόρτωνε με τόνους makeup κάθε μέρα και πήγαινα στο καμαρίνι μου και το έβγαζα. Με τα χρόνια κατάλαβα ότι ήθελα να είμαι σαν τις Ευρωπαίες γυναίκες που ομορφαίνουν μεγαλώνοντας. Επειδή μπορούν να καταλάβουν μια μεγάλη αλήθεια: ΟΙ γυναίκες είναι πιο όμορφες από τα κορίτσια επειδή οι γυναίκες ξέρουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ