ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη για το Sex And The City

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη για το Sex And The City
Imdb

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι γνωστή για πολλά πράγματα, αλλά πιο πολύ απ’ όλα τα άλλα για το ρόλο της Κάρι Μπράντσο που ερμήνευσε στην εμβληματική σειρά «Sex and the City». Η σειρά, παρακολουθούσε τις ζωές της Κάρι και των τριών φίλων της, της Μιράντα, της Σαμάνθα και της Σάρλοτ. Ή μήπως όχι;

Η Πάρκερ έχει μια θεωρία και η θεωρία της δεν είναι τυχαία. Σε τελική ανάλυση η ίδια ήταν στην καρδιά της σειράς επί έξι σεζόν και δύο ταινίες (και μιας παρολίγον τρίτης). Η ηθοποιός, λοιπόν, λέει ότι οι τρεις κολλητές φίλες της Κάρι Μπράντσο ίσως να μην υπήρξαν πουθενά αλλού παρά μόνο στη δική της φαντασία

3

Πηγή: Imdb

«Δεν ξέρουμε καν αν η Σαμάνθα, η Μιράντα και η Σάρλοτ ήταν αληθινές», είπε η Πάρκερ και έσπευσε να εξηγήσει τους λόγους. «Σκέφτομαι συχνά ότι η Κάρι απλώς τις φαντάστηκε. Η Κάρι είναι συγγραφέας. Διηγείται μια ιστορία κάθε εβδομάδα. Πάντα αυτό που βλέπουμε είναι τα γεγονότα από τη δική της σκοπιά. Πάντα…»

Και συνεχίζει η Πάρκερ: «Όταν η Κάρι πήγε στο Παρίσι και άφησε τον υπολογιστή της στη Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά δεν διηγείται μια ιστορία, αλλά βλέπουμε τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο. Αν το σκεφτείτε καλά, είναι η μοναδική φορά σε όλη τη σειρά που συμβαίνει αυτό. Έτσι δεν είναι; Ο υπολογιστής της είναι το μέσο, ο αγωγός μέσα από τον οποίο το κοινό μαθαίνει για τη Σάρλοτ, τη Μιράντα και τη Σαμάνθα. Χωρίς αυτόν, οι τρεις τους εξαφανίστηκαν ξαφνικά».

2

Πηγή: Imdb

Το «Sex and the City» τελείωσε το 2004, αλλά παίζεται ξανά και ξανά σε επανάληψη με την ίδια επιτυχία. «Αυτές οι φιλίες, είτε ήταν πραγματικές είτε όχι, όπως απεικονίστηκαν στη σειρά ήταν κάτι παραπάνω από πηγή χαράς, παραπάνω από μια σύνδεση, παραπάνω από σχέσεις: Ήταν μια αναγκαιότητα. Κι εκεί κρύβεται και το μυστικό της επιτυχίας της σειράς», συνεχίζει η Πάρκερ: «Το κοινό ταυτίστηκε με αυτές τις φιλίες, είτε επειδή ένοιωθε ήδη έτσι, είτε επειδή ήθελε να νοιώσει έτσι».

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι η σειρά δεν αφορά πλέον τις σημερινές Νεοϋορκέζες, αφού μιλούσε για τη Νέα Υόρκη εκείνης της εποχής. «Η σειρά μιλάει για γυναίκες μιας συγκεκριμένης κοινωνικής και οικονομικής κατηγορίας και για πολιτικές και οικονομικές συνθήκες που δεν ισχύουν σήμερα», είπε στο News Corp Australia.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ