ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Τζένιφερ Άνιστον παίζει με τον πρώην της στο Instagram: «Γιατί δεν με έκανες follow;»

H Τζένιφερ Άνιστον παίζει με τον πρώην της στο Instagram: «Γιατί δεν με έκανες follow;»
Willy Sanjuan/Invision/AP

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε πριν από λίγες ημέρες το ντεμπούτο της στο Instagram, «ρίχνονοντας» κυριολεκτικά το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η ηθοποιός κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να αποκτήσει εκατομμύρια followers, ενώ η πρώτη της ανάρτηση, η οποία ήταν μια φωτογραφία με το καστ από τα «Φιλαράκια», έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 14 εκατομμύρια likes.

Ένας από τους ακόλουθους της Τζένιφερ Άνιστον, είναι και ο πρώην σύζυγός της, Τζάστιν Θερού. Ο Θερού ήταν από τους πρώτους που την καλωσόρισαν στο Instagram, ακολουθώντας το λογαριασμό της. Όμως, το «follow» δεν καταγράφηκε ποτέ, με αποτέλεσμα η Τζένιφερ Άνιστον να του ζητήσει εξηγήσεις

Ο ηθοποιός μίλησε στο ΕΤ και είπε ότι η Τζένιφερ Άνιστον του έστειλε μήνυμα για να τον ρωτήσει γιατί δεν την ακολούθησε. «Μου έστειλε μήνυμα. Μου είπε, 'Δεν μου έκανες follow', της λέω, 'Φυσικά και σου έκανα!', και συνέχισε, 'Όχι δεν με ακολούθησες'», είπε ο 48χρονος ηθοποιός για τη συνομιλία του με την Τζένιφερ Άνιστον.

https://www.instagram.com/p/B345LapB8Xv

«Συνειδητοποίησα πως ήμουν ένα από τα άτομα που την πάτησαν με τη βλάβη στο Instagram. Είχα κάνει follow, σχολίασα…», πρόσθεσε ο Τζάστιν Θερού, αναφερόμενος στο πρόβλημα που εμφάνισε το Instagram με το νέο λογαριασμό της Τζένιφερ Άνιστον. Η διάσημη ηθοποιός, είχε ζητήσει συγγνώμη επειδή, όπως είπε χαριτολογώντας, «χάλασε» το Instagram.

Παρά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, το Φεβρουάριο του 2018, μετά από δύο χρόνια γάμου, οι δυο τους έχουν τόσο καλές σχέσεις, που τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Θερού θέλησε να ευχηθεί στην Άνιστον για τα 50ά της γενέθλια, αφιερώνοντάς της μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BtwZtGxl6IU

ΔΗΜΟΦΙΛΗ