ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Η πιο αμήχανη στιγμή της χρονιάς είναι όλη δική της

Μέγκαν Μαρκλ: Η πιο αμήχανη στιγμή της χρονιάς είναι όλη δική της
Gareth Fuller/PA via AP

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι καταδικασμένη να τραβάει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Το είπε και η ίδια άλλωστε. Κάποιες φορές η δημοσιότητα αυτή είναι θετική, κάποιες αρνητική και κάποιες, όπως η συγκεκριμένη, είναι τόσο αμήχανες που δεν μπορεί παρά να γελάσει κανείς... 

Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στη 10η εκδήλωση του One Young Workd Summit στο Λονδίνο. Υπέρλαμπρη πραγματικά, μέσα στο υπέροχο μοβ φόρεμά της, η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε μεγαλοπρεπή είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης, μια είσοδο που παρέπεμπε περισσότερο σε σταρ του Χόλιγουντ.

Όμως, δεν πήγαν όλα και τόσο καλά αφού η Μέγκαν θεώρησε καλό να αγκαλιάσει τη διοργανώτρια της βραδιάς, Κέιτ Ρόμπερτσον. Κινήθηκε με μεγάλη άνεση προς το μέρος της και άνοιξε τα χέρια για να την αγκαλιάσει.

Την ίδια στιγμή, όμως, η Ρόμπερτσον, τηρώντας το πρωτόκολλο, θεώρησε σωστό να υποκλιθεί με συνέπεια να εκτυλιχθεί μια ιδιαίτερα αμήχανη και μάλλον αστεία σκηνή.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το οποίο ανέβασε η ίδια η Μέγκαν στο λογαριασμό που διατηρεί με το Χάρι στο Instagram, τη στιγμή που οι δυο τους συναντώνται επί σκηνής η Μαρκλ προσπαθεί να αγκαλιάσει την Ρόμπερτσον, η οποία έχει σκύψει και το κεφάλι της βρίσκεται στο στήθος της Μέγκαν:

https://www.instagram.com/p/B37w7v7pHzy

Τελικά τα κατάφεραν, πάντως, και το κοινό τις καταχειροκρότησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ