ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δημοπρατείται η Aston Martin DB10 του Tζέιμς Μποντ

Δημοπρατείται η Aston Martin DB10 του Tζέιμς Μποντ
Christie's

Όταν η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία είχε αποκαλύψει κάποιους μήνες πριν το ανασχεδιασμένο, custom made στις ανάγκες του 007 μοντέλο Aston Martin DB10 είχε διευκρινίσει ότι το αριστούργημα εν κινήσει δεν θα βγει σε αλυσίδα παραγωγής. Ένα αξίωμα που ο οίκος Christie’s ανατρέπει.

Το αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για τις ανάγκες του φιλμ Spectre του Tζέιμς Μποντ από την Aston Martin σε συνεργασία με την EON Productions θα είναι το κορυφαίο από τα 24 memorabilia (μεταξύ των οποίων το ρολόι Omega Seamaster 300 του πράκτορα αλλά και ο υπολογιστής του Q) που θα δημοπρατηθούν στις 18 Φεβρουαρίου.

computer new

Με τιμή εκκίνησης πιθανά το 1 εκατομμύριο ευρώ, το αμάξι αναμένεται να διπλασιάσει την τιμή του ακόμη και αν δεν έχει άδεια να κυκλοφορήσει στους δρόμους στερώντας από την άσφαλτο την ορμή του κινητήρα V8, 4,7 λίτρων που μπορεί να αγγίξει τελική ταχύτητα 305 χιλ/ώρα.

Η εταιρία κατασκεύασε 10 πανομοιότυπα οχήματα για τις ανάγκες της περιπέτειας του Τζέιμς Ντάνιελ Κρεγκ Μποντ. Τα έσοδα της online δημοπρασίας θα διατεθούν στην οργάνωση “Γιατροί Χωρίς Σύνορα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ