ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόρτνεϊ Κοξ: Η Μόνικα από τα Φιλαράκια στο τζακούζι με τον Μπέκαμ - Πανικός στο Instagram (picts)

Κόρτνεϊ Κοξ: Η Μόνικα από τα Φιλαράκια στο τζακούζι με τον Μπέκαμ - Πανικός στο Instagram (picts)
AP Photo/Jae C. Hong

Την αρχή έκανε η Τζένιφερ Άνιστον, «ρίχνοντας» το Instagram με μια και μόνο ανάρτησή της. Τώρα, ακόμα ένα Φιλαράκι, η Κόρτνεϊ Κοξ, προκαλεί σεισμό στα social media, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει το τζακούζι παρέα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ... 

Η Κόρτνεϊ Κοξ υποδυόταν τη Μόνικα στην εμβληματική σειρά. Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Ιnstagram, στις οποίες φαίνεται η ίδια -με το μαγιό της- να απολαμβάνει χαλαρωτικές στιγμές στο τζακούζι. Μέχρι εκεί, εντάξει. μόνο που δεν ήταν μόνη, αλλά μαζί της ήταν ο -ημίγυμνος- Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το post έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, με τα likes να έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο και τα comments να είναι αμέτρητα.

https://www.instagram.com/p/B4DXnJaD9-r

Η Τζένιφερ Άνιστον, δεν παρέλειψε να σχολιάσει κι εκείνη τη φωτογραφία και να γράψει στην καλή της φίλη Κόρτνει Κοξ «Κάτσε… Τι συμβαίνει;!!;;».

Φυσικά, αυτό έγινε για τις ανάγκες γυρισμάτων γνωστής τηλεοπτικής σειράς, συγκεκριμένα του πολυβραβευμένου Modern Family, στο οποίο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Κόρτνεϊ Κοξ κάνουν guest εμφάνιση. Μάλιστα, στο ίδιο post βλέπουμε ακόμα μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν και οι Τζέσι Τάιλερ Φέργκιουσον και Έρικ Στόουνστριτ -τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Ο Μπέκαμ μοιράστηκε και ο ίδιος μια φωτογραφία στο Ιnstagram, με τους δυο τους να διαβάζουν το σενάριο του επεισοδίου. Στη λεζάντα έγραψε «Σήμερα γνώρισα ένα Φιλαράκι στη δουλειά @courteneycoxofficial #modernfamily». Η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, σχολίασε «Ανυπομονώ! Φιλιά».

https://www.instagram.com/p/B4DiAI2Bp79

Σε πολλούς δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα δούμε το Βρετανό βετεράνο των γηπέδων στο συγκεκριμένο σήριαλ, αφού είναι γνωστό ότι εκείνος και η οικογένειά του είναι πιστοί φαν. Πριν από δυο χρόνια είχαν επισκεφτεί οικογενειακώς το σετ της σειράς και είχαν βγάλει φωτογραφίες με τους ηθοποιούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ