ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντοναλντ και Μελάνια Τραμπ: Χαλοουίν στο Λευκό Οίκο

Ντοναλντ και Μελάνια Τραμπ: Χαλοουίν στο Λευκό Οίκο
(AP Photo/Alex Brandon)

Την καθιερωμένη εκδήλωση για τον εορτασμό του Χαλοουίν διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, υποδέχθηκαν τους μικρούς μασκαράδες.

Στολισμένος και διακοσμημένος ανάλογα με το «τρομακτικό» κλίμα του Χαλοούιν, αλλά και του φθινοπώρου, με κολοκύθες και μαύρα κλαδιά να υψώνονται στις κολώνες, ο Λευκός Οίκος ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Η ατμόσφαιρα με την ομίχλη και τα μαύρα δέντρα θύμιζε το στοιχειωμένο δάσος.

Το ζεύγος Τραμπ με χαμόγελα μοίρασε γλυκά στα μικρά παιδιά, τα οποία ήταν μεταμφιεσμένα στους αγαπημένους τους ήρωες, κρατώντας τα καλαθάκια τους. Τα παιδάκια επέλεξαν να φορέσουν στολές δεινοσαύρου, καουμπόι και πεταλούδας.

AP 19301838182620

@AP Photo/Alex Brandon

Σε φθινοπωρινή διάθεση, η Μελάνια φόρεσε ένα πάτσγουορκ παλτό του σχεδιαστή Michael Kors, που κοστίζει 6,690 ευρώ. Η ιστορία του «trick or treat», δηλαδή «φάρσα ή κέρασμα», στον Λευκό Οίκο, με το επίσημο event για τα παιδιά είναι μία ετήσια παράδοση, που ξεκίνησε ο Αμερικανός πρόεδρος Νίξον το 1969 και υιοθετήθηκε και από τους επόμενους Αμερικανούς προέδρους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ