ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το reunion των Friends δεν είναι reunion ακριβώς

Το reunion των Friends δεν είναι reunion ακριβώς
Ιnstagram/ @normancook

“Και έχουμε τη φωτογραφία να σας το αποδείξουμε”. Αρκούσε μία ανάρτηση στο Instagram για να κάνει τον Μάθιου Πέρι να μοιάζει πολύ drama queen και τους υπόλοιπους από τα Φιλαράκια να μοιάζουν πολύ, οκ, κάπως βαριεστημένοι αλλά αρκούντως χαμογελαστοί.

“Τα Φιλαράκια θα κάνουν ένα ειδικό show για να τιμήσουν τον Tζέιμς Μπάροους”, δημιουργό συνώνυμο πολλών και πολύ κερδοφόρων sitcom της αμερικανικής tv, έλεγε το NBC.

“Tα Φιλαράκια δεν θα κάνουν reunion γιατί ο 'Τσάντλερ' aka Μάθιου Πέρι έχει υποχρεώσεις στο Λονδίνο” έλεγε η ατζέντισα του.

“Δεν θα γυριστεί κάποιο επεισόδιο αλλά θα βρεθούμε όλοι μαζί ξανά στον ίδιο χώρο” σχολίασε με μεγαλοψυχία ο 'Ρος', David Schwimmer. Όλα ένα ρημαδιό, όλα ένα κόλπο για να κερδίσουμε buzz πριν προβληθεί το αφιέρωμα στις 21 Φεβρουαρίου.

Το buzz κερδήθηκε. Με μια ανάρτηση της στο Instagram η ηθοποιός Kaley Cuoco έγραψε ένα κεφάλαιο στην τηλεοπτική ιστορία αφού επιτέλους, υπάρχει μια κοινή λήψη όλων, των David Schwimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow και Courteney Cox πλην του Perry. Αντικαταστάτες του, το καστ της σειράς που αντικατέστησε άτυπα τα Φιλαράκια, με κάποιες δόσης geek σοφίας, του Big Bang Theory. Και οι δύο παραγωγές με επεισόδια που έχει σκηνοθετήσει το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/p

Η συνάντηση λοιπόν έγινε. Ο Πέρι μας ενημέρωσε ότι δεν θυμάται τίποτα από τρία ολόκληρα χρόνια γυρισμάτωνα της σειράς που τον δημιούργησε καθώς ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, οι συμπρωταγωνιστές του βρέθηκαν για να χαμογελάσουν στο φακό, το NBC γύρισε το αφιέρωμα και οι τίτλοι τέλους είναι ξανά εκεί. Τα Φιλαράκια υπήρξαν, δεν υπάρχουν αλλά το Big Bang Theory είναι κάπως πιο έξυπνο, έτσι δεν είναι;

Διαβάστε και αυτά

Μr. Robot & Game Of Thrones στις σειρές με τα περισσότερα παράνομα downloads φέτος

Τι ξέρει η Arya Stark για τον Τζον Σνόου του Game Of Thrones και δεν μας το λέει;

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι η Ρέιτσελ για την Emirates Airlines

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ