ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιάνου Ριβς: Για πρώτη φορά μάς εμφανίζει την αγαπημένη του

Κιάνου Ριβς: Για πρώτη φορά μάς εμφανίζει την αγαπημένη του
Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Κιάνου Ριβς έκανε κάτι που κάνει σπάνια, ή μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, δεν έχει ξανακάνει ποτέ: Όχι μόνο εμφανίστηκε δημόσια με μια γυναίκα, αλλά ήταν και πιασμένοι χέρι-χέρι. Ο ηθοποιός και η καλλιτέχνης και φιλάνθρωπος Αλεξάνδρα Γκραντ μπήκαν πιασμένοι χέρι-χέρι σε ένα event στο Λος Άντζελες και οι φήμες φούντωσαν...

Ο 55χρονος σταρ του «Matrix» γνώρισε τη 46χρονη Γκραντ πριν από μια δεκαετία και από τότε οι δύο τους κάνουν παρέα. Το ζευγάρι, που αποφάσισε να αποκαλύψει τη σχέση του στο LACMA Art + Film Gala το περασμένο Σάββατο, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στα βιβλία «Ωδή στην Ευτυχία» («Ode to Happiness») και «Σκιές» («Shadows») το 2011 και το 2016. Στα βιβλία τα κείμενα ήταν του Ριβς και οι εικονογραφήσεις της Γκραντ.

Η Γκραντ «εξερευνά τη χρήση των κειμένων και τη γλώσσας στα μέσα έκφρασης», σύμφωνα με το website της.

Για τον Ριβς ήταν μια πολύ γεμάτη χρονιά, με τα γυρίσματα του τρίτου μέρους του «John Wick» και του «Toy Story 4» στο οποίο δανείζει τη φωνή του. Επίσης, αναμένεται να παίξει και πάλι το ρόλο του Νίο στο «The Matrix 4».

AP 19307254969976 1

Jordan Strauss/Invision/AP

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν έγινε viral ο τρόπος με τον οποίο φωτογραφίζεται με γυναίκες χωρίς να τις ακουμπάει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ