ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει (σχεδόν) γυμνή και μιλά για τη ζωή

Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει (σχεδόν) γυμνή και μιλά για τη ζωή

Η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφίζεται γυμνή για το νέο τεύχος του Harper’s Bazzar και μιλά για τη ζωή της, τα παιδιά και τα όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει στο μέλλον.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δηλώνει πως ξαναβρίσκει τον εαυτό της και σε αυτό την βοήθησαν πολύ και τα έξι παιδιά. «Έχω διδαχτεί από αυτά», αναφέρει.

Μιλώντας για το πώς είναι ο κόσμος μας σήμερα, η ηθοποιός που είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο καλεί τον κόσμο να ενδιαφερθεί για τους συνανθρώπους του που ζουν σε τριτοκοσμικές χώρες.

«Ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε. Εάν πρέπει να δώσουμε μια μάχη σε αυτή τη ζωή είναι για την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εμείς έχουμε την ελευθερία μας, πρέπει να πολεμήσουμε για αυτούς που δεν την έχουν. Εάν κανείς δεν είχε επαναστατήσει, τίποτα δεν θα είχε αλλάξει», τονίζει.

Αναφορικά με το κίνημα #MeToo, και σε ερώτηση για το εάν έχουν αλλάξει τα πράγματα στο Χόλιγουντ, η ηθοποιός απαντά πως σε αυτό το στάδιο «όχι».

Ως πολυταξιδεμένη, ερωτώμενη για το ποιο είναι το αγαπημένο της μέρος απάντησε «αυτό το οποίο δεν έχω επισκεφτεί ακόμη».

Επίσης, ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να μετακομίσει από τις ΗΠΑ και είναι στα άμεσα σχέδιά της όταν τα παιδιά της γίνουν 18.

«Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στον κόσμο όχι απλώς να τον γνωρίσουν αλλά να τον ζήσουν και να έχουν φίλους σε όλο τον πλανήτη. Τον επόμενο χρόνο σκεφτόμαστε να ζήσουμε στην Αφρική», αναφέρει.

Ωστόσο σημειώνει πως: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχω τη βάση μου εκεί που επέλεξε ο πατέρας τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ