ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάικλ Τζάκσον: Δύο εκατομμύρια δολάρια για ένα ζευγάρι... κάλτσες του

Μάικλ Τζάκσον: Δύο εκατομμύρια δολάρια για ένα ζευγάρι... κάλτσες του
AP Photo/Nick Ut

Οι πρώτες κάλτες που φόρεσε ο Μάικλ Τζάκσον κάνοντας το περίφημο Moonwalk, αναμένεται να πιάσουν από ένα έως δύο εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Ακούγεται τρελό, αλλά είναι αλήθεια. Ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον μπορεί να μην περνάει τις μέρες της μεγάλης δημοφιλίας του, με τα σκάνδαλα περί παιδεραστείας να αιωρούνται στον αέρα, αλλά τα αντικείμενά του φαίνεται ότι έχουν αντίστροφη πορεία.

Σε μια δημοπρασία που θα διεξαχθεί από τις 13 ως τις 22 Νοεμβρίου, με τον τίτλο «The Rock & Roll Pop Culture Auction», ανάμεσα στα άλλα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν είναι και ένα ζευγάρι κάλτσες του τραγουδιστή, κεντημένες με κρυστάλλους, τις οποίες φόρεσε στη συναυλία «Motown 25: Yesterday, Today, Forever Special Concert», για να γραγουδήσει -τι άλλο;- το Billy Jean.

Αμέσως μετά, τις δώρισε στο μάνατζέρ του, Φρανκ ΝτιΛέο, η οικογένεια του οποίου εκποιεί τώρα τις συγκεκριμένες κάλτσες και ακόμα 50 αντικείμενα του Τζάκσον. Τις κάλτσες, οι οποίες θα έχουν τιμή εκκίνησης τα 100 χιλιάδες δολάρια αλλά αναμένεται να φτάσουν από ένα έως δύο εκατομμύρια, συνοδεύει και μια επιστολή του Τζάκσον προς τον ΝτιΛέο, με τις ευχαριστίες του.

Screen Shot 2019 11 06 at 19.08.48

@gottahaverockandroll.com

Ο ΝτιΛέο ανέλαβε τον Τζάκσον μετά την τεράστια επιτυχία του Thriller και ήταν μάνατζέρ του από το 1984 ως το 1989.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ