ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Σάρον Στόουν αναβιώνει τη σκηνή από το Βασικό Ένστικτο που της άλλαξε τη ζωή

H Σάρον Στόουν αναβιώνει τη σκηνή από το Βασικό Ένστικτο που της άλλαξε τη ζωή
Instagram/youtube

Η 61χρονη Σάρον Στόουν αναβίωσε την θρυλική σκηνή με το σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο» κατά τη διάρκεια της χθεσινής απονομής των GQ Men of the Year Awards.

Η σκηνή, στην οποία η Σάρον Στόουν ανοίγει επίτηδες τα σταυρωμένα πόδια της και στη συνέχεια τα ξανασταυρώνει -την ώρα που την ανακρίνουν αστυνομικοί μεταξύ των οποίων και ο εραστής της Μάικλ Ντάγκλας- έχει μείνει στην κινηματογραφική ιστορία ως μια από τις πιο αμφιλεγόμενες σκηνές του σινεμά.

Τώρα, 27 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, η ηθοποιός αποφάσισε να αναβιώσει τη σκηνή, ανεβαίνοντας να παραλάβει το βραβείο Woman of the Year, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Η 61χρονη ηθοποιός, αφού παρέλαβε το βραβείο, κάθισε σε μια καρέκλα στο κέντρο της σκηνής, πριν σταυρώσει τα πόδια της μπροστά στην κατάμεστη αίθουσα, όπου μεταξύ άλλων βρισκόταν και ο 19χρονος γιος της, Roan Bronstein:

https://www.instagram.com/p/B4lE3fWoPo7

«Πριν από μερικά χρόνια καθόμουν σε ένα στούντιο και ο σκηνοθέτης μού είπε, "Μπορείς να μου δώσεις το εσώρουχό σου; Το βλέπουμε στη σκηνή και δεν θα έπρεπε να φοράς εσώρουχο, αλλά δεν θα φανεί κάτι". Του είπα, "εννοείται". Δεν ήξερα πως εκείνη η στιγμή θα μου άλλαζε τη ζωή», είπε η Στόουν, ενθαρρύνοντας το κοινό να αναπαραστήσει την στιγμή μαζί της.

«Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε για Γυναίκα της Χρονιάς, επειδή υπήρξε μια εποχή που το μόνο που ήμουν, ήταν ένα αστείο», πρόσθεσε στην ευχαριστήρια ομιλία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ