ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάμελα Άντερσον: Πόζες, χαμόγελα και κολακείες με το ζεύγος Τράμπ για χάρη του Ασάνζ

Πάμελα Άντερσον: Πόζες, χαμόγελα και κολακείες με το ζεύγος Τράμπ για χάρη του Ασάνζ
Twitter

Ποιος θα περίμενε από την Πάμελα Άντερσον, υποστηρίκτρια των κίτρινων γιλέκων και πολέμιο της πλουτοκρατίας, να κάνει τέτοiα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter... Κι όμως, η ηθοποιός όχι μόνο ανέβασε κάποιες φωτογραφίες της με το ζεύγος Τραμπ, αλλά τους έπλεξε και το εγκώμιο.

Η ανάρτηση έρχεται λίγες μέρες αφότου η ηθοποιός -η οποία στις εκλογές του 2016 ψήφισε την υποψήφια των Πρασίνων Τζιλ Στάιν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ- έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στον Ντόναλντ Τραμπ, με την οποία του ζητάει να δράσει υπέρ του φίλου της Τζούλιαν Ασάνζ, των περίφημων Wikileaks.

«Πάντα εμπνέομαι από τη σπουδαία δουλειά που έχετε κάνει οι δύο σας κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής σας σαν ηγετικό ζεύγος», έγραψε η Άντερσον. «Συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον εξαιρετικά καλά, εσείς κύριε Πρόεδρε με την προσωπική σας σφραγίδα και συναισθηματική σας λάμψη που πάντα αγγίζει τις χορδές των ανθρώπων, μαζί με το διαχρονικό παράστημα και την αξιοπρέπεια της Πρώτης Κυρίας», συνέχισε η ηθοποιός.

EJHOCqkWoAAU5sP

@Twitter

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Πάμελα Άντερσον είναι της ίδιας μαζί με τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ από το πάρτι γενεθλίων του Τραμπ το 2005. Στη μία ποζάρει με τον Τραμπ, ο οποίος έχει το χέρι του γύρω από τη μέση της και σε μια άλλη ο Τραμπ στέκεται ανάμεσα στην ίδια και τη Μελάνια.

Τα χαμόγελα είναι λαμπερά και η λεζάντα γράφει: «Κάποτε...» Μάλιστα, η Άντερσον έκανε tag το ζεύγος στην ανάρτησή της.

«Η ακεραιότητα ήταν χωρίς αμφιβολία η αρετή σας που νίκησε τη Χίλαρι και χάρισε αυτό το υπέροχο ζευγάρι στον κόσμο, φέρνοντάς σας στην πιο ισχυρή θέση στον κόσμο», συνέχισε η Άντερσον στην επιστολή της προς το ζεύγος Τραμπ. «Ο λαός εμπιστεύθηκε τις προθέσεις σας και την κρίση σας και όλος ο ελέυθερος Τύπος σας υποστήριξε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας σας. Αυτός ο ελεύθερος Τύπος επικράτησε τελικά επί των σκουπιδιών των fake news, τα οποία τόσο απελπισμένα προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στη σπουδαία και επιτυχημένη εκστρατεία σας»...

«Ήταν με κάποια σύζυγο, δεν ξέρω ποια...»

Μπορεί απ' όλα αυτά να φαίνεται ότι η Άντερσον είναι φίλη με το ζεύγος Τραμπ και εν πάσει περιπτώση εκείνη προσπαθεί να δώσει αυτή την εντύπωση, έχει όμως μια μικρή σημασία να θυμηθούμε τι έλεγε μόλις πέρυσι στο The Hollywood Reporter:

«Με πλήρωσαν για να είμαι στο πάρτι του Τραμπ. Όλοι πήραμε από 500 δολάρια εκείνη τη μέρα. Ο Τραμπ ήταν με κάποια συζυγό του -δεν ξέρω ποια- αλλά ο ίδιος δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ