ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ματ Ντέιμον: Οι κόρες του βαριούνται να δουν τις ταινίες του - Τόσο που τις παίρνει ο ύπνος

Ματ Ντέιμον: Οι κόρες του βαριούνται να δουν τις ταινίες του - Τόσο που τις παίρνει ο ύπνος
O Ματ Ντέιμον, με τη σύζυγό του, Λουσιάνα Μπαρόζο, στην πρεμιέρα της ταινίας "Ford v Ferrari", στο Λος Άντζελες. Chris Pizzello/Invision/AP

Είναι παράξενο το πώς τα παιδιά των σταρ αντιδρούν στη διασημότητα των γονιών τους. Οι κόρες του Ματ Ντέιμον, πάντως, κατά ομολογία του ίδιου, δεν δείχνουν απολύτως κανένα ενδιαφέρον για τις ταινίες του. 

Πριν από λίγες μέρες, ο Ματ Ντέιμον και η σύζυγός του, Λουσιάνα Μπαρόζο, πήγαν τις τρεις κόρες τους, την 9χρονη Στέλλα, την 11χρονη Τζία, τη 13χρονη Ιζαμπέλα και την 20χρονη Αλεξία, κόρη της Μπαρόζο από τον προηγούμενο γάμο της, να δουν την πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας, «Κόντρα σε όλα» («Ford vs Ferrari»).

Ήταν μια μικρή νίκη για τον ηθοποιό, ο οποίος παραδέχτηκε στο People ότι οι κόρες του δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τις ταινίες του, αρνούμενες, μάλιστα, πεισματικά να δουν κάποιες από αυτές. Η μόνη ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε και τους τράβηξε το ενδιαφέρον είναι «Η Διάσωση», του Ρίντλεϊ Σκοτ. Μέχρι τώρα ήταν και η μόνη που είχαν δει. Το «Κόντρα σε όλα» θα ήταν η δεύτερη. Μετά το τέλος της ταινίας, ο Ντέιμον ρώτησε τα κορίτσια πώς τους φάνηκε η ταινία και η 9χρονη Στέλλα τού απάντησε: «Ήταν πολύ ωραία. Αλλά με πήρε λίγο ο ύπνος σε δύο σημεία...».

Η ταινία που τα κορίτσια σνομπάρουν πιο πολύ είναι «Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», ένα πολύ ιδιαίτερο φιλμ για τον Ντέιμον, καθώς ο ίδιος και ο Μπεν Άφλεκ είχαν κερδίσει για αυτήν το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου.

«Είναι η απόλυτη αντίσταση. Προσπαθώ κατά κάποιο τρόπο να τις αναγκάσω, αλλά δεν έχει αποτέλεσμα. Τους λέω “είστε σίγουρες ότι δεν θέλετε να δείτε τον “Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ”; Ξέρετε ότι ο μπαμπάς σας και ο θείος Μπεν έγραψαν το σενάριο, έτσι; Αλλά η απάντηση εξακολουθεί να είναι όχι», είπε ο Ματ Ντέιμον στο People.

Πάντως, ο ηθοποιός δεν εγκαταλείπει την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι κόρες του θα δουν την ταινία. «Ήδη έχουν δει τη “Διάσωση”, που για εμένα είναι περίεργο. Δεν θα τις έβαζα να τη δουν επειδή αισθάνομαι ότι είναι ταινία για ενηλίκους. Αλλά την είχαν παρακολουθήσει όλοι οι συμμαθητές τους», εξήγησε ο Ντέιμον. «Αυτή ήταν η μοναδική, μέχρι το “Κόντρα σε όλα”, γιατί ήρθαν στην πρεμιέρα. Οπότε έχουν δει δύο ταινίες μου», συμπλήρωσε.

Σχεδόν δύο. Μετά την εξομολόγηση της κόρης του ότι την πήρε ο ύπνος στην ταινία, ο ηθοποιός υποσχέθηκε να τη δουν ξανά όλοι μαζί, στο σπίτι, όταν γίνει διαθέσιμη στο itunes.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ