ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Τα Φιλαράκια»: Μπορείτε να αποκτήσετε μέσω δημοπρασίας αντικείμενα από την αγαπημένη σειρά

«Τα Φιλαράκια»: Μπορείτε να αποκτήσετε μέσω δημοπρασίας αντικείμενα από την αγαπημένη σειρά
Warner Bros

Με στόχο την ενίσχυση του κινήματος γενναιοδωρίας «Giving Tuesday» η Warner Bros. Television και η εταιρεία συλλογής αναμνηστικών Prop Store συνεργάστηκαν και θα διαθέσουν προς πώληση σε δημοπρασία αντικείμενα από τους 10 κύκλους της δημοφιλούς σειράς «Friends».

Από την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου (Giving Tuesday) και μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, οι φίλοι των «Friends» απ’ όλο τον κόσμο μπορούν να υποβάλουν προσφορές για να αποκτήσουν αναμνηστικά, κοστούμια, αντίγραφα αντικειμένων εγκεκριμένα από το στούντιο και διακοσμητικά της σειράς.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «The Trevor Project».

Οι τιμές για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει αναμνηστικά της δημοφιλούς σειράς κυμαίνονται από 1.000 έως 15.000 δολάρια. Υπάρχουν αρκετά πολυπόθητα αντικείμενα στον κατάλογο, συμπεριλαμβανομένου αντιγράφου του εικονικού πορτοκαλί καναπέ στο καφέ Perk Central που σύχναζαν οι πρωταγωνιστές, όπως επίσης αναμνηστικά από τον γάμο των Μόνικα Γκέλερ και του Τσάντλερ Μπινγκ και ο αγαπημένος πιγκουίνος Hugsy του Τζόι Τριμπιάνι.

Capture

WARNER BROTHERS/FRIENDS

Επιπλέον, οι θαυμαστές που θα συμμετάσχουν στη δημοπρασία μπορούν να διεκδικήσουν ένα σενάριο παραγωγής της σειράς!

Οι εορτασμοί με αφορμή την 25η επέτειο της σειράς είναι διαρκείς και περιλαμβάνουν τα πάντα, όπως ένα Friends pop-up κατάστημα και συλλογή ρούχων Ralph Lauren εμπνευσμένη από την Ρέιτσελ που υποδύθηκε Τζένιφερ Άνιστον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ