ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Υπήρχε τελικά διαφορετικό τέλος; Η αποκάλυψη ηθοποιού που έβαλε «φωτιές»

Game of Thrones: Υπήρχε τελικά διαφορετικό τέλος; Η αποκάλυψη ηθοποιού που έβαλε «φωτιές»
IMDb

Το τέλος του πολυσυζητημένου Game of Thrones δίχασε. Μερικούς τούς άφησε απογοητευμένους, άλλους έκπληκτους κι άλλους ευχαριστημένους.

Ωστόσο, μερικοί δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ. Και σίγουρα, οι φήμες που «φουντώνουν» ανά καιρούς περί διαφορετικού τέλους, δεν βοηθούν.

Αυτή τη φορά, «φωτιές» άναψε ο Κρίστοφερ Χίβγιου, που υποδυόταν τον Τόρμουντ, δηλώνοντας ότι είχε γυριστεί ένα διαφορετικό τέλος για την πολυαγαπημένη σειρά της HBO.

«Γυρίσαμε και ένα εναλλακτικό τέλος. Ήταν περισσότερο για πλάκα, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να σας μιλήσω για αυτό» δήλωσε στο Metro.com.uk ο Χίβγιου.

Μάλιστα, και ο ίδιος δήλωσε ότι το φινάλε της 8ης σεζόν τον άφησε έκπληκτο.

«Το αστείο είναι πως μετά την 7η σεζόν, είχα τις θεωρίες μου, όπως και οι θαυμαστές είχαν τις δικές τους. Όλοι, ακόμη και το καστ, είχαν τις δικές τους θεωρίες, και πιστέψτε με ήταν πολλές. Ήταν πολλά πράγματα που εκτυλίχθηκαν και δεν το είχα φανταστεί. Υπήρξε το στοιχείο της έκπληξης και μου άρεσε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κρίστοφερ Χίβγιου.

Δυστυχώς όμως, δεν αποκάλυψε τίποτα παραπάνω.

Όταν το CNNi επικοινώνησε με την HBO, εκπρόσωπός της δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι περί «εναλλακτικού τέλους» και υποστήριξε ότι ο Χίβγιου ίσως να αστειευόταν.

Kristofer Hivju says there's a 'Game of Thrones' alternate ending we will never see / By Lisa Respers France, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ