ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν: Είναι το πρόσωπο της δεκαετίας σύμφωνα με το New York Magazine

Κιμ Καρντάσιαν: Είναι το πρόσωπο της δεκαετίας σύμφωνα με το New York Magazine
Evan Agostini/Invision/AP

Ποια ήταν τα πρόσωπα που επηρέασαν και διαμόρφωσαν περισσότερο την περασμένη δεκαετία; Σύμφωνα  με το περιοδικό New York Magazine, πάντως, το σημαντικότερο εξ αυτών είναι η Κιμ Καρντάσιαν.

Στο τέλος της δεκαετίας, η Κιμ Καρντάσιαν ξέφυγε από τα όρια του ριάλιτι που την έκανε διάσημη, και έγινε συνήγορος της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης, καθώς μελετάει να γίνει δικηγόρος.

Η Καρντάσιαν ταξιδεύει συχνά στην Ουάσιγκτον και συναντά τον Τραμπ, ο οποίος την έχει αποκαλέσει «έξυπνο και καλό άτομο» προκειμένου να επιτύχει τη δημιουργία δράσεων για την ένταξη των αποφυλακισμένων στην κοινωνία.

Πρόσφατα βοήθησε στη θέσπιση ενός μέτρου που δίνει δωρεάν πρόσβαση σε αποφυλακισμένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Την Καρντάσιαν, η οποία συνεχίζει να κάνει καριέρα και ως reality περσόνα, φωτογράφισε για το περιοδικό με τον πιο μίνιμαλ τρόπο ο Κολομβιανο-Αμερικανός φωτογράφος Ruven Afanador, γνωστός για τα ασπρόμαυρα πορτραίτα του, θέλοντας να αναδείξει το βλέμμα της και αφαιρώντας κάθε περιττό στοιχείο από το styling.

https://www.instagram.com/p/B5SU-FjjT9U

Οι άλλες προσωπικότητες της δεκαετίας, σύμφωνα με το περιοδικό, είναι ο δημοσιογράφος Ta-Nehisi Coates, ο συνιδρυτής του Instagram Κέβιν Σάιστρομ, o ακτιβιστής DeRay Mckesson και η συγγραφέας Μάργκαρετ Άτγουντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ