ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαράια Κάρεϊ: Η πικρή αλήθεια και η εξομολόγηση για το All I Want for Christmas Is You

Μαράια Κάρεϊ: Η πικρή αλήθεια και η εξομολόγηση για το All I Want for Christmas Is You
AP Photo/Kamran Jebreili

Η Μαράια Κάρεϊ έχει πολλούς λόγους να αγαπάει τα Χριστούγεννα. Πολλά εκατομμύρια λόγους, για την ακρίβεια, όσα και τα εκατομμύρια δολάρια που έχει βγάλει από το πιο επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών, το περίφημο All I Want for Christmas Is You. Το τραγούδι που κάθε χρόνο κάνει ακόμα πλουσιότερη την τραγουδίστρια, έσπασε ακόμα τρία παγκόσμια ρεκόρ, αλλά πίσω του κρύβεται μια πικρή αλήθεια

Το τραγούδι έσπασε το ρεκόρ του πιο δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου τραγουδιού από σόλο καλλιτέχνη στο Billboard US Hot 100, του ρεκόρ του τραγουδιού που έχει παιχτεί πιο πολύ απ' όλα στο Spotify σε 24 ώρες και το ρεκόρ του τραγουδιού που έμεινε τις περισσότερες εβδομάδες στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Την ανακοίνωση έκανε η Guiness, που παρακολουθεί και καταγράφει τα σχετικά ρεκόρ και το περασμένο Σάββατο, η Κάρεϊ πήρε τα πιστοποιητικά των ρεκόρ της σε μια τελετή στο Λας Βέγκας.

«Ευχαριστώ πολύ Guinness World Records που με τιμήσατε με τρία ρεκόρ στο βιβλίο του 2020», έγραψε η τραγουδίστρια στα social media.

https://www.instagram.com/p/B5TRnaHgQwe

Τα δύο παιδιά της, τα 8χρονα δίδυμα Μονρό και Μορόκαν, ανέβηκαν μαζί της στη σκηνή για να το γιορτάσουν. Η τραγουδίστρια μίλησε στη USA Today πρόσφατα για την επιτυχία του τραγουδιού της και είπε μια συγκινητική αλήθεια:

«Ξεκίνησα και σκεφτόμουν ποια είναι όλα τα πράγματα που σκέφτομαι τα Χριστούγεννα; Φώτα, δώρα, κάλτσες, τζάκια», είπε η Κάρεϊ. «Πάντα αγαπούσα πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά μεγάλωσα σχετικά φτωχικά και δεν μπορούσα να τα ζήσω όπως όλα τα άλλα παιδιά», συμπλήρωσε.

«Ήθελα τα Χριστούγεννα να είναι τέλεια, αλλά για πολλούς διαφορετικούς λόγους, δεν πήγαιναν πάντα καλά, καθώς προερχόμουν από μια πολύ δυσλειτουργική οικογένεια», συνέχισε.

«Έτσι, νομίζω ότι όταν έγραψα το τραγουδι, έβαλα μέσα όλη μου την απωθημένη επιθυμία γι αυτή την τέλεια στιγμή που πάντα περίμενα και δεν έζησα ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ