ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντι Κάπριο και Ντε Νίρο στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε - Τι πραγματεύεται

Ντι Κάπριο και Ντε Νίρο στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε - Τι πραγματεύεται
Evan Agostini/Invision/AP

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Μάρτιν Σκορσέζε. Ο 77χρονος σκηνοθέτης έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά για την επόμενη ταινία του, πριν καλά καλά στεγνώσουν οι τόνοι μελάνης που έχουν χυθεί για το «Irishman». Ο τ​​​​​ίτλος της νέας του ταινίας είναι «Killers of the Flower Moon», σε αυτήν θα πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Τη φήμη, για τη νέα ταινία μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη, επιβεβαίωσε ο κινηματογραφιστής του, Ροντρίγκο Πριέτο, σε συνέντευξη του στο Collider.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία της έρευνας νέων τρόπων κινηματογράφησης για το "Killers of the Moon Flower"» είπε και πρόσθεσε: «Έτσι, ο Σκορσέζε κι εγώ πρέπει να συναντηθούμε για να του δείξω σκηνές και να του προτείνω ιδέες. Πιθανότατα θα έχει και δικές του ιδέες, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει για το ύφος της ταινίας. Είμαστε ακόμα στη διαδρομή».

Το σενάριο θα κινηθεί γύρω από την ιστορία της ινδιάνικης φυλής Osage, η οποία εξοντώθηκε, όταν στη γη της Οκλαχόμα όπου ζούσαν βρέθηκε πετρέλαιο. Οι δολοφονίες των μελών της φυλής προσέλκυσαν ακόμα και την προσοχή του τότε νεοσύστατου FBI.

Πρωταγωνιστές στην ταινία θα είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το σενάριο, του Έρικ Ροθ, θα βασιστεί στο ομώνυμο με την ταινία βιβλίο τού Ντέιβιντ Γκραν, τα δικαιώματα του οποίου έχει αποκτήσει από το 2016 η Imperative Entertainment.

«Όταν διάβασα το βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, άρχισα αμέσως να το βλέπω -τους ανθρώπους, τις τοποθεσίες, την δράση- και ήξερα ότι έπρεπε να το μετατρέψω σε ταινία. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Έρικ Ροθ και θα ξανασυναντηθώ με τον Λίο Ντι Κάπριο για να φέρουμε αυτήν την πραγματικά «ενοχλητική» αμερικανική ιστορία στην οθόνη», είπε σχετικά με το πρότζεκτ ο ίδιος ο Σκορσέζε.

Οι επικεφαλής της Imperative Entertainment έχουν ήδη συναντηθεί με κάποιους από τους εναπομείναντες Osage και η ομάδα τους κάνει ρεπεράζ για να ξεκινήσει η παραγωγή του έργου κατά τη διάρκεια του ερχόμενου καλοκαιριού.

Το «Killers of the Flower Moon» είναι η έκτη κινηματογραφική συνεργασία ανάμεσα σε Σκορσέζε και Ντι Κάπριο. Έχουν προηγηθεί τα φιλμ: Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ, Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης, Ιπτάμενος Κροίσος, Ο Πληροφοριοδότης, Το Νησί των Καταραμένων.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ