ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς ο «μεθυσμένος» Τομ Χόλαντ έσωσε τον Spiderman

Πώς ο «μεθυσμένος» Τομ Χόλαντ έσωσε τον Spiderman
Φωτογραφία αρχείου Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Μετά τον «πόλελμο» μεταξύ της Sony Pictures και της Disney σχετικά με τη διαχείριση του χαρακτήρα του Spiderman και τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν τα δύο μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο παραγωγής, ο Τομ Χόλαντ που υποδύεται τον υπερήρωα, αφηγείται τη δική του συμβολή προκειμένου ο «Άνθρωπος Αράχνη» να παραμείνει για τουλάχιστον άλλες δύο ακόμα ταινίες στη Marvel. 

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ ο Χόλαντ είπε ότι μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Μπομπ Ίγκερ.

Όπως είπε ο ηθοποιός, όταν έμαθε για το «ναυάγιο» του Σπάιντερμαν ένιωσε ότι καταστράφηκε.

«Ήταν απαίσιο. Ρώτησα εάν θα μπορούσα να βρω το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Μπομπ Ίγκερ γιατί ήθελα να του πω: "Σας ευχαριστώ, αυτή η πενταετία ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Σας ευχαριστώ που αλλάξατε τη ζωή μου με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον". Πήρα τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του έστειλα ένα μήνυμα και μου απάντησε αμέσως λέγοντας ότι θα ήθελε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο όταν θα είχε χρόνο».

«Έτσι πέρασαν δύο, τρεις ημέρες και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο αριθμό και είχα μια αίσθηση ότι ήταν αυτός. Είχα πιει όμως», συνέχισε κι έτσι σχεδόν μεθυσμένος «κλάφτηκε», όπως είπε, στον Ίγκερ για την πιθανότητα να κοπούν οι ταινίες του Σπάιντερμαν, λόγω της διαφωνίας των στούντιο.

«Ήμουν πολύ συναισθηματικός γιατί αισθανόμουν ότι όλα είχαν φτάσει στο τέλος τους» συμπλήρωσε.

Η Sony, που ελέγχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα του χαρακτήρα, δεν είχε καταλήξει σε νέα συμφωνία με την Disney, η οποία είναι ιδιοκτήτρια των Marvel Studios. Τελικά όμως οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν στις 27 Σεπτεμβρίου ότι κατέληξαν σε συμφωνία για την τρίτη ταινία του υπερήρωα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ