ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ψέμα στο Ψέμα»: Κυκλοφόρησε το «κύκνειο άσμα» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Ψέμα στο Ψέμα»: Κυκλοφόρησε το «κύκνειο άσμα» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Intime/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Λίγο καιρό μετά τον πρόωρο θάνατό του, που σκόρπισε τη θλίψη στο πανελλήνιο, διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα αλλά και τις streaming υπηρεσίες είναι το «Ψέμα στο Ψέμα», ο τελευταίος δίσκος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο δίσκος ανοίγει με το single «Κι όλο σερφάρω», του Θανάση Γκαϋφίλλια. Το τραγούδι το μοιράζεται ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με το Νίκο Πορτοκάλογλου. Την επιμέλεια του βίντεο του κομματιού έχει κάνει ο Πάνος Ζενίδης, μαζί με την κόρη του Λαυρέντη, Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, η οποία πριν από λίγο καιρό, ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο για τα γενέθλια του πατέρα της.

Συνολικά υπάρχουν 11 καινούρια τραγούδια στον δίσκο αλλά και η προσωπική ματιά - ερμηνεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο «Ο Κυρ Παντελής» του Πάνου Τζαβέλα.

Ο Θανάσης Γκαϋφίλλιας έρχεται από την Κομοτηνή και φέρνει δύο τραγούδια του, το ένα σε στίχους του Αντώνη Παπαϊωάννου, που ανοίγουν και κλείνουν το δίσκο. Όπως μοιράστηκαν στην σκηνή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την χρονιά που πέρασε, έτσι και στο δίσκο αυτό.

Τον δίσκο συμπληρώνει στιχουργικά και ένας ακόμα μεγάλος απών. Ακούμε την τελευταία δισκογραφική συνάντηση του Μαχαιρίτσα με το Μάνο Ελευθερίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ