ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η αμήχανη στιγμή που ο Ουίλιαμ αγκαλιάζει την Κέιτ κι εκείνη τον σπρώχνει (vid)

Η αμήχανη στιγμή που ο Ουίλιαμ αγκαλιάζει την Κέιτ κι εκείνη τον σπρώχνει (vid)
AP Photo/B.K. Bangash

Ο Ουίλιαμ προσπαθεί να ακουμπήσει την Κέιτ κι εκείνη πετάγεται σα να την τσίμπησε σφήκα. Η σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο και βέβαια στα social media έγινε πανικός. 

Κάθε άγγιγμα ανάμεσα στον πρίγκιπα Oυίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον γίνεται θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό συνέβη και προχθές, στο εορταστικό επεισόδιο του BBC, «A Berry Royal Christmas», όπου η διάσημη ζαχαροπλάστης Μαίρη Μπέρι ακολούθησε τον δούκα και την δούκισσα του Κέμπριτζ στις βασιλικές τους υποχρεώσεις με το επεισόδιο να ολοκληρώνεται με το βασιλικό ζευγάρι να ετοιμάζει ένα μενού για ένα φιλανθρωπικό γεγονός.

Οι παρατηρητικοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όμως, έπιασαν μια σύντομη στιγμή που έδειχνε τον πρίγκιπα Oυίλιαμ να προσπαθεί να βάλει το χέρι του στον ώμο της Κέιτ Μίντλετον, με την δούκισσα του Κέμπριτζ να τον αποφεύγει επιδεικτικά. «Το έκανε τόσο γρήγορα» σχολίασε κάποιος στο Twitter με έναν άλλον να γράφει: «Αμήχανο! Τόσο αμήχανο! Θα έπρεπε να το κόψουν». Ένας τρίτος σχολίασε «Τι ακριβώς συνέβη εδώ; Άουτς».

Η εορταστική εκπομπή κατέληξε σ' ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, με οικοδεσπότες τους Ουίλιαμ και Κέιτ, που ευχαρίστησαν με την σειρά τους το προσωπικό και τους εθελοντές από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που θα εργάζονται ακούραστα κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Κι ενώ η Μαίρη Μπέρι σχεδίασε το μενού, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ βοήθησαν στην προετοιμασία του. Ωστόσο, όταν το ζευγάρι κάθισε στον καναπέ και συζήτησε με μερικούς από τους εθελοντές, τότε συνέβη αυτή η «αμήχανη» στιγμή.

kate william kanapes ethelontes 1

(@Twitter/KensingtonRoyal)

«Δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω», έγραψε ένας ακόμη χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με έναν άλλο να λέει «Πράγματι, πολύ αμήχανο». Κάποιος άλλος κατέληξε στο δικό του συμπέρασμα βλέποντας το σύντομο βίντεο: «Νομίζω ότι πήγε να την πειράξει στον ώμο. Εκείνη κουνήθηκε, αλλά δεν είδαμε καμία αντίδραση στο πρόσωπό της». Ένας ακόμη έγραψε: «Δεν ήταν τόσο μεγάλο το βίντεο για να καταλάβει κανείς τι συνέβη, αλλά έδειχναν και οι δύο ευδιάθετοι».

Κάποιοι άλλοι υπερασπίστηκαν την αντίδραση της Κέιτ Μίντλετον και επεσήμαναν πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εκδηλώσεις αγάπης. «Μου αρέσει ο τρόπος που αλληλεπιδρούν, είναι επαγγελματικός. Δεν θέλω να τους βλέπω να κρατιούνται συνεχώς από το χέρι. Είναι αμήχανο. Είναι σαν να ενοχλείς σε μια ιδιωτική στιγμή» σχολίασε κάποιος με έναν ακόμη να προσθέτει: «Δεν πρέπει να κάνουν τρυφερές κινήσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ