ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Άγιος Βασίλης και ευχήθηκε σε ορφανά παιδιά

Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Άγιος Βασίλης και ευχήθηκε σε ορφανά παιδιά
CNNi

Τον Καναδά επέλεξαν για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν και το νεογέννητο γιο τους. Πριν αναχωρήσει πάντως, δεν ξέχασε να στείλει ευχές στα ορφανά παιδιά των Βρετανών στρατιωτών

Το πριγκιπικό ταξίδι επιβεβαίωσε στο CNNi εκπρόσωπος του ζευγαριού δηλώντας πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα περάσουν «ιδιωτικό οικογενειακό χρόνο» στον Καναδά και θα μοιραστούν τη «ζεστασιά του καναδικού λαού και την ομορφιά της χώρας με τον μικρό τους γιο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Από τον Νοέμβριο εκπρόσωπος του παλατιού είχε επιβεβαιώσει ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα περνούσαν τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια.

Το γεγονός αναζωπύρωσε τις φήμες για ψυχρές σχέσεις μεταξύ Χάρι και Ουίλιαμ, κάτι άλλωστε που είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Χάρι σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Υπενθυμίζεται πως η Μέγκαλ Μαρκλ, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι ζούσε και εργαζόταν στον Καναδά όπου πρωταγωνιστούσε την τηλεοπτική σειρά «Suits».

Την Παρασκευή, ο πρίγκιπας Χάρι είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο, ντυμένος Άγιος Βασίλης, έστελνε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του:

«Γεια σας, όλοι οι Scotty's Little Soldiers ελπίζω να έχετε έναν εκπληκτικό χρόνο», έλεγε ο δούκας σε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε στα μέλη των Scotty's Little Soldiers, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά που έχασαν τους γονείς τους όταν εκείνοι υπηρετούσαν στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ