ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Madonna ίσως παντρευτεί τον 25χρονο σύντροφό της - Έτσι λένε οι γονείς του

Η Madonna ίσως παντρευτεί τον 25χρονο σύντροφό της - Έτσι λένε οι γονείς του
Evan Agostini/Invision/AP

Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, δεν ρωτούν κανέναν, σύμφωνα με τη λαϊκή σοφία, εν προκειμένω όμως φαίνεται ότι τα πεθερικά της Madonna δίνουν την πλήρη συγκατάθεσή τους για το ενδεχόμενο ενός γάμου ανάμεσα στον 25χρονο γιο τους και την 61 ετών περφόρμερ

Οι γονείς του χορευτή Αλαμαλίκ Ουίλιαμς, λοιπόν -διότι περί αυτού πρόκειται- μίλησαν στην εφημερίδα Daily Mirror για τη σχέση της Μαντόνα με το γιο τους και αποκάλυψαν ότι σχεδιάζει το μέλλον μαζί του, όταν ολοκληρώσει την περιοδεία της. Η μητέρα του 25χρονου εκτιμά ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να παντρευτούν. «Η Μαντόνα δεν σταμάτησε να λέει πόσο πολύ νοιάζεται για τον γιο μας. Είπε ότι είναι έξυπνος και πολύ ταλαντούχος. Μας είπε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και να μην ανησυχούμε, γιατί θα τον φροντίζει», είπε ο μπαμπάς του Αλαμαλίκ.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει χάσμα ηλικίας μεταξύ των δύο, 36 χρόνια. Η Μαντόνα είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από εμένα. Αλλά έχω πει στο γιο μου ότι η αγάπη δεν έχει όρια ηλικίας όταν είσαι συνετός ενήλικας. Τον ρώτησα πώς αισθάνεται για εκείνην και είπε ότι ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένος», πρόσθεσε.

Η σχέση των δύο αποκαλύφθηκε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους στο μπαλκόνι του δωματίου το οποίο μοιράστηκαν σε ξενοδοχείο του Παναμά. Η τραγουδίστρια δεν μπήκε στον κόπο να διαψεύσει, ή να κρύψει τη σχέση, πιθανότατα δεν την ενδιαφέρει καθόλου εάν σχολιάστηκαν οι φωτογραφίες, ή η διαφορά ηλικίας της με τον Αλαμαλίκ, εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που συνάπτει τέτοιου είδους σχέση με νεαρό χορευτή της.

https://www.instagram.com/p/B6KMrVOJStd


H μητέρα
του χορευτή κατέληξε: «Είμαστε και οι δύο μεγάλοι φαν της Madonna. Φυσικά δεν παύουμε ν' ανησυχούμε γι’ αυτόν. Δεν θέλουμε να πληγωθεί. Πιστεύω, όμως, ότι η Madonna θα κολλήσει μαζί του λόγω του ταλέντου που έχει. Εκτός, από χορευτής είναι και τραγουδοποιός».

Όσο για τη γνωριμία τους, ήταν σύντομη, αλλά περιεκτική: «Τη συναντήσαμε μετά από ένα σόου και ήταν φανταστική. Το πρώτο πράγμα που μας είπε ήταν: ‘Δεν είναι καταπληκτικός;’. Ποτέ δεν ξέρεις, δεν είναι απίθανο να παντρευτούν», είπε η κυρία Ουίλιαμς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ