ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαράια Κάρεϊ: Μήνυση από τη νταντά των παιδιών της για κακομεταχείριση και οφειλές

Μαράια Κάρεϊ: Μήνυση από τη νταντά των παιδιών της για κακομεταχείριση και οφειλές
AP Photo/Kamran Jebreili

All I want for Christmas is you, τραγουδάει η Μαράια Κάρεϊ, αλλά αυτά τα Χριστούγεννα το μόνο που μάλλον θέλει η ίδια είναι την ησυχία της, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η πρώην νταντά των παιδιών της. 

Το TMZ γράφει ότι η 49χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με μήνυση που κατέθεσε η Μαρία Μπουργκές, η οποία ισχυρίζεται ότι εργάστηκε για τη Μαράια Κάρεϊ από τα τέλη του 2017 μέχρι τους πρώτους μήνες του 2018. Η μήνυση, μεταξύ άλλων αφορά σε μη καταβληθέντες μισθούς.

Κι ενώ τα ποσά δεν έχουν γίνει ξεκάθαρα, η Μπουργκές ισχυρίζεται ότι η Μαράια Κάρεϊ δεν είχε μετρήσει σωστά τις ώρες εργασίας της και της χρωστάει χρήματα. Η Μπουργκές είχε συμφωνήσει να παίρνει 25 δολάρια την ώρα για να προσέχει τα δίδυμα παιδιά της τραγουδίστριας, Μορόκαν και Μονρόε. Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, έδωσε στην δημοσιότητα μια δήλωση που αναφέρει:

«Πρόκειται για έναν αβάσιμο ισχυρισμό και θα υπερασπιστούμε με σθένος της υπόληψή της».

Στην μήνυσή της, όμως, η νταντά, λέει ότι η Μαράια Κάρεϊ δεν της επέτρεπε να κάνει διαλείμματα, όπως απαιτεί ο νόμος της Καλιφόρνια, ούτε για γεύμα ούτε για ξεκούραση. Και παρόλο που δεν διευκρινίζει το ωράριό της, ωστόσο γίνεται σαφές ότι εργαζόταν «όλο το εικοσιτετράωρο» γι’ αυτήν. Η Μπουργκές ισχυρίζεται ότι ταξίδευε μαζί με την τραγουδίστρια σε όλο τον κόσμο, φροντίζοντας τα παιδιά της, μια εργασία για την οποία δεν αμείφθηκε επαρκώς.

mariah carey kids agkalia

Η νταντά ισχυρίζεται ότι η φροντίδα των παιδιών της τραγουδίστριας είναι μια δουλειά που δεν σταματάει ποτέ καθ' όλο το 24ωρο (@Instagram)

Κακομεταχείριση και από τον σωματοφύλακα

Επίσης, λέει ότι στα καθήκοντά της δεν περιλαμβάνονταν μόνο όσα αφορούσαν την εργασία της ως νταντά, ενώ λέει ότι ένας από τους σωματοφύλακες της τραγουδίστριας δεν της φερόταν καλά.

Όπως λέει, ο συγκεκριμένος σωματοφύλακας τής μιλούσε άσχημα μπροστά σε κόσμο, σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, ενώ προσθέτει ότι παραλίγο να έχουν ένα σοβαρό τροχαίο, επειδή εκείνος μιλούσε στο τηλέφωνό του την ώρα που οδηγούσε. Επίσης, προσπάθησε να την πετάξει έξω από το αυτοκίνητο κατά την διάρκεια μιας διαδρομής στο Λας Βέγκας, και όταν τελικά η νταντά διαμαρτυρήθηκε για την συμπεριφορά του, απολύθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ