ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ VS Άμπι Χερντ: Υπέρ του έληξε το πρώτο δικαστήριο

Τζόνι Ντεπ VS Άμπι Χερντ: Υπέρ του έληξε το πρώτο δικαστήριο
AP Photo/Joel Ryan, File

O επεισοδιακός χωρισμός του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ είναι ένα από τα πιο juicy θέματα της δεκαετίας που τελειώνει. Οι εκατέρωθεν μηνύσεις και οι αλληλοκατηγορίες τούς οδήγησαν στα δικαστήρια, με τον ηθοποιό να κερδίζει τον πρώτο γύρο της δικαστικής διαμάχης σε δικαστήριο της Βιρτζίνια.

Η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ, αμφισβήτησε τις εναντίον της κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση και ζήτησε να μεταφερθεί η υπόθεση στην Καλιφόρνια, αλλά ο δικαστής πήρε το μέρος του Τζόνι Ντεπ.

Ο ηθοποιός μήνυσε την Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς η ίδια αναφερόταν δημόσια στον εαυτό της ως «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί άτομα που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία». Στη δίκη του, ο Ντεπ ισχυρίζεται ότι συνεντεύξεις και δημόσιες αναφιορές της Χερντ βασίζονταν στην υπόθεση ότι η ίδια ήταν θύμα κακοποίησης στο σπίτι τους και ότι ο Ντεπ διέπραξε ενδοοικογενειακή βία εναντίον της. Καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί -ακόμα- στα δικαστήρια, ο Ντεπ διατείνεται ότι οι ισχυρισμοί της Χερντ είναι αβάσιμοι και ότι έχουν διαψευσθεί από δύο αστυνομικούς και από 87 βίντεο από κάμερες παρακολούθησης.

Ο Ντεπ, στη μήνυσή του κατά της Χερντ, ζητά αποζημίωση άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ