ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σάρον Στόουν αναζητά σύντροφο online - Αλλά, δεν την πιστεύει κανείς

Η Σάρον Στόουν αναζητά σύντροφο online - Αλλά, δεν την πιστεύει κανείς
Willy Sanjuan/Invision/AP

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν είναι εύκολο να βγουν ραντεβού. Όλες πιστεύουν ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ εύκολα γι αυτές, αν ήταν η Σάρον Στόουν, ας πούμε. Θα ήταν, όμως, πράγματι; Για να δούμε τι έπαθε η ίδια... 

Η 62χρονη ηθοποιός, λοιπόν, άνοιξε προφίλ στην εφαρμογή γνωριμιών Bumble, με προφανή σκοπό: Να βρει κάποιον για να βγει μαζί του και ότι ήθελε προκύψει... Μόνο που, λίγο αργότερα, της το μπλόκαραν καθώς υπήρξαν πολλέ καταγγελίες ότι ήταν ψεύτικο.

Κανείς δεν πίστευε ότι η Σάρον Στόουν θα μπορούσε όντως να αναζητά ραντεβού online.

«Έι, Bumble, το να είμαι εγώ είναι αιτία αποκλεισμού; Μη με αφήνετε έξω», έγραψε η ηθοποιός στο Twitter. Εννοείται ότι μετά από αυτό το tweet το προφίλ της Στόουν όχι μόνο επανήλθε, αλλά παρουσιάζει και έντονη κινητικότητα.

Η ηθοποιός έχει κάνει στο παρελθόν δύο γάμους. Ο πρώτος ήταν με τον παραγωγό Μάικλ Γκρίνμπεργκ και ο δεύτερος με τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρόνσταϊν, από τον οποίο χώρισε το 2004. Σε συνέντευξή της έχει μιλήσει για τη μοναξιά της δημοσιότητας και για το γεγονός ότι, σε αντίθεση με όσα πιστεύει ο πολύς κόσμος, οι διάσημοι άνθρωποι είναι πιο δύσκολο να κοινωνικοποιηθούν.

Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει δημόσια για αναζήτηση ραντεβού. Το 2014 είχε δηλώσει «διαθέσιμη», ενώ ο 2016 o Τζέιμς Κόρντεν του «The Late Late Show» γύρισε μαζί της ένα βίντεο για να τη βοηθήσει να βρει σύντροφο. Ίσως τώρα σταθεί πιο τυχερή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ