ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βικτόρια Μπέκαμ: Απολύσεις, περικοπές και τεράστιες ζημιές στις επιχειρήσεις της

Βικτόρια Μπέκαμ: Απολύσεις, περικοπές και τεράστιες ζημιές στις επιχειρήσεις της
AP Photo/Vincent Thian

Σε περικοπές είναι αναγκασμένη να προχωρήσει η Βικτόρια Μπέκαμ και πλέον θα πρέπει να αποχωριστεί πολλές από τις αγαπημένες πολυτελείς συνήθειές της, αφού η εταιρεία ρούχων που έχει πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η εταιρεία της Βικτόρια Μπέκαμ, κατέγραψε ζημίες άνω των 12 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών και πλέον το πρώην Spice Girl πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα για να εξοικονομήσει ρευστό για τις επιχειρήσεις της. Ήδη η Βικτόρια δήλωσε ότι δεν μπορεί να πληρώνει προσωπικό σοφέρ και θα πρέπει είτε να οδηγεί μόνη της, είτε να χρησιμοποιεί ταξί για τις μετακινήσεις της.

Πρόσφατα, αποχώρησαν από την εταιρεία τόσο η διευθύντρια επικοινωνίας όσο και η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Posh, ενώ η 45χρονη σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ σκοπεύει να προχωρήσει και σε περικοπές μισθών. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική Sun: «Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την Posh. Έχει ήδη απολυθεί ο σοφέρ και οδηγεί μόνη της. Η Βικτόρια είναι εξαντλημένη, αλλά έχει βάλει τα πάντα για να στήσει την αυτοκρατορία μόδας τηε και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει χωρίς αγώνα».

Η Βικτόρια ξεκίνησε τη σειρά ρούχων με το όνομά της το 2008. Αρχικά έγινε γνωστή για τα ρούχα, αλλά σύντομα επεκτάθηκε και στον τομέα των αξεσουάρ, όπως τσάντες.

Από το 2016 η Βικτόρια βρήκε στήριγμα στο σύζυγό της, Ντέιβιντ, ο οποίος κατά διαστήματα έδινε «ανάσες» σωτηρίας χρηματοδοτώντας την Posh. Ωστόσο τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία έχασε το 2018 12 εκατομμύρια λίρες, ενώ οι απώλειες της φτάνουν, στα 11 χρόνια λειτουργίας της, τα 42 εκατομμύρια λίρες.

Υπολογίζεται ότι ο Ντέιβιντ τα τρία τελευταία χρόνια έχει χρηματοδοτήσει το όνειρο της συζύγου του με 23 εκατομμύρια λίρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ