Ο Τομ Χανκς έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως... Έλληνας πολίτης
Το πρώτο του μήνυμα ως επίτιμος πολίτης της Ελλάδας έστειλε μέσω των λογαριασμών του σε Facebook, Twitter και Instagram ο Τομ Χανκς.
«Το 2020 αρχίζει για μένα ως επίτιμος πολίτης όλης της Ελλάδας! Χρόνια πολλά», έγραψε ο ηθοποιός.
Ο Τομ Χανκς συνόδευσε τα ποστ του με μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η σκιά του να πέφτει σε ένα αρχαίο άγαλμα.
Σημειώνεται πως στις 27 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε τιμητική πολιτογράφηση του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού και λάτρη της Ελλάδας.
Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ έχει παντρευτεί με τη Ρίτα Γουίλσον (ελληνικής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της, η οποία ονομαζόταν Δωροθέα) και διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο.
Εδώ και πολλά χρόνια ο Τομ Χανκς περνάει τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο, όπου το ζευγάρι έχει σπίτι.
Ο ίδιος έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές να γιορτάζει στην Αμερική το Πάσχα, σύμφωνα με τα ελληνικά έθιμα και έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι λατρεύει την Ελλάδα.
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19
Μητσοτάκης: «Αν βρούμε φυσικό αέριο αλλάζουν τα πάντα» - Οι σχέσεις με ΗΠΑ, η Τουρκία και το SAFE
17:03
Αγρότες: Η στιγμή που τρακτέρ τρέχει με όπισθεν να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό - «Πάτα τον» φώναζαν (vid)
16:54