ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ορλάντο Μπλουμ έχει διακοσμήσει το σπίτι του με το σκελετό του σκύλου του (pic)

Ο Ορλάντο Μπλουμ έχει διακοσμήσει το σπίτι του με το σκελετό του σκύλου του (pic)
Jordan Strauss/Invision/AP

«Όταν δεν μπορείς να ζήσεις ζωρίς αυτόν», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Ορλάντο Μπλουμ και μάς έδειξε το σκελετό του Σίντι -ο Σίντι ήταν ο σκύλος του που πέθανε- τον οποίο έχει στολίσει στο τραπεζάκι της βεράντας του. Δεν είναι αστείο. Είναι γεγονός.  

Ο ηθοποιός απευθύνθηκε σε μια εταιρεία η οποία έκανε τη συναρμολόγηση των οστών και του κρανίου και μόλις ο Σίντι «επέστρεψε» και πάλι στο σπίτι τους, ο Μπλουμ μοιράστηκε τη φωτογραφία του στο Instagram.

Μιλώντας στο περιοδικό Dogs Monthly για την απώλεια του σκύλου του, ο Μπλουμ ειπε: «O Σίντι ήταν η καλύτερη συντροφιά μου, ταράχτηκα πολύ όταν πέθανε. Τώρα έχω το σκελετό του κοντά μου. Ξέρω πως ακούγεται λίγο αλλόκοτο σε μερικούς ανθρώπους, όμως το αποτέλεσμα είναι καλαίσθητο και ακόμα του λέω καληνύχτα κάθε βράδυ».

«Δεν μπορούσα να δεχτώ το γεγονός όταν δεν θα υπάρχει πια κοντά μου», συμπλήρωσε.

Screenshot 2284

@Instagram

Κι επειδή πάντα τα πράγματα μπορούν να γίνουν και πιο παράξενα, εκτός από το σκελετό, ο ηθοποιός κράτησε ενθύμιο και το μόριο του σκύλου του. «Με ρώτησαν αν ήθελα να κρατήσω και το πέος του. Τι απάντησα; Φυσικά και θέλω! Νομίζω ότι αυτό θα ήθελε και ο μικρός μου φίλος, σωστά; Βέβαια, αισθητικά δεν θα ήταν σωστό να το έχω εκτεθειμένο, έτσι απλά το έχω φυλάξει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ