ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ζόε Κράβιτς: Φωτογραφίζεται για το Elle και μιλάει για τη μάχη της με τη βουλιμία (pics)

Ζόε Κράβιτς: Φωτογραφίζεται για το Elle και μιλάει για τη μάχη της με τη βουλιμία (pics)
Charles Sykes/Invision/AP

Η Ζόε Κράβιτς ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλo, μίλησε για τη 10ετή μάχη της με τη βουλιμία

Η 31χρονη, από τον Ιούνιο του 2019 είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Καρλ Γκλούσμαν. Ο γάμος έγινε στο Παρίσι με καλεσμένους πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ και πλέον έφτασε η ώρα η ίδια να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από το γάμο της με τους θαυμαστές της.

«Είμαι συνηθισμένη από την οικογένεια μου να ζούμε σε διαφορετικές πόλεις, αλλά να παραμένουμε κοντά, καθώς ο καθένας έχει να κάνει τα δικά του πράγματα», είπε μιλώντας στο Elle Φεβρουαρίου 2020.

«Ο Καρλ έχει τη δική του καριέρα και πρέπει να επικεντρωθεί σ’ αυτό, αλλά είμαστε μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, και ξέρουμε που βρισκόμαστε. Το καλύτερο μέρος του γάμου είναι να μπορείς δίνεις τη μάχη και να ξέρεις ότι κανένας από τους δυο δεν πρόκειται να ανοίξει την πόρτα και να φύγει», είπε.

https://www.instagram.com/p/B7D-Yj5n7cT

Η Ζόε μίλησε και για τη ζωή της με τους γονείς της λέγοντας ότι αισθάνονταν μειονεκτικά έχοντας δύο διάσημους και όμορφους γονείς. Σύμφωνα με το περιοδικό η Ζόε αγωνίστηκε με τη βουλιμία για περίπου 10 χρόνια και για να την ξεπεράσει ακολούθησε ειδική θεραπεία.
«Τώρα είμαι καλά», είπε στο Elle, «αλλά είμαι πολύ προσεκτική, πρόκειται για μια αρρώστια, και ποτέ δεν το ξεχνώ».

https://www.instagram.com/p/B7D8CV3HTJT
https://www.instagram.com/p/B7D2Dy1niBB

ΔΗΜΟΦΙΛΗ