ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νίκι Μινάζ: Το κέρινο ομοίωμά της διχάζει το κοινό

Νίκι Μινάζ: Το κέρινο ομοίωμά της διχάζει το κοινό
Britta Pedersen/DPA via AP

Τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος της Νίκι Μινάζ στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων μαντάμ Τισό του Βερολίνου προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. Από θαυμασμό έως γέλια.

Πολλοί από τους φαν της διάσημης ράπερ, που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο τα σχέδιά της να αποχωρήσει από τη μουσική βιομηχανία, επεσήμαναν ότι το κέρινο ομοίωμά της, που τη δείχνει πεσμένη στα τέσσερα, θυμίζοντας ένα στιγμιότυπο από το προκλητικό βίντεοκλιπ Anaconda, δεν μοιάζει καθόλου στη Μινάζ. «Ποια είναι αυτή; Δείχνει σαν κάποια λευκή που “κάηκε” στο solarium. Kι αυτό το φόντο με τη ζούγκλα;», σχολιάζει ένας φαν της Μινάζ στο Twitter.

«Αυτό είναι ρατσισμός! Ούτε το σωστό χρώμα της επιδερμίδας της δεν πέτυχαν!», συμπληρώνει ένας άλλος. Χρήστες του Twitter υποστηρίζουν μάλιστα ότι το εν λόγω κέρινο ομοίωμα περισσότερο μοιάζει στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

AP 20008559514987

@Britta Pedersen/DPA via AP

AP 19127037996201

@Evan Agostini/Invision/AP

Η Μινάζ το λάτρεψε

Και μπορεί κανείς να χρειάζεται πράγματι αρκετή φαντασία για να βρει ομοιότητες ανάμεσα στη Νίκι Μινάζ και το κέρινο ομοίωμά της, αλλά όπως προκύπτει, η ίδια η τραγουδίστρια το είχε εγκρίνει. Πριν από πέντε χρόνια, τον Αύγουστο του 2015, το ίδιο κέρινο ομοίωμα είχε εκτεθεί στο μουσείο μαντάμ Τισό στο Λας Βέγκας. Μάλιστα οι συνεργάτες της Μινάζ είχαν συνεργαστεί με τους δημιουργούς του και η ίδια η ράπερ είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο δήλωνε ότι το λατρεύει. Περί ορέξεως...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ