ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στην ορκωμοσία του γιου του στο Πυροσβεστικό Σώμα

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στην ορκωμοσία του γιου του στο Πυροσβεστικό Σώμα
Jennifer Brown/Jersey City Mayor's Office via AP

O Σαμ Σπρίνγκστιν, γιος του Μπρους, αποφάσισε να γίνει πυροσβέστης. Ο διάσημος πατέρας του δεν θα μπορούσε να λείπει από την ορκωμοσία του…

Ο Σαμ Σπρίνγκστιν είναι πλέον μέλος του Πυροσβεστικού Σώματος του Νιού Τζέρσεϊ. Ορκίστηκε μαζί με άλλους 15 νέους πυροσβέστες και φυσικά ο πατέρας του ήταν εκεί.

Μαζί με το Μπρους Σπρίνγκστιν, την ορκωμοσία παρακολούθησε και η μητέρα του Σαμ, Πάτι Σκιάλφα, σύζυγος του Σπρίνγκστιν από το 1991 και συνοδοιπόρος του στη μουσική του καριέρα.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτόν», είπε ο Σπρίνγκστιν στους δημοσιογράφους, φανερά συγκινημένος.

«Το όνειρο της ζωής του έγινε πραγματικότητα», είπε η Σκιάλφα, όταν ο γιος της μπήκε στη σχολή, εξηγώντας ότι ο Σαμ ήθελε να γίνει πυροσβέστης από τότε που ήταν μικρό παιδί, αρνούμενος πεισματικά να ακολουθήσει τη λαμπερή καριέρα του πατέρα του.

https://www.instagram.com/p/BZpd5z-hfkt

Όπως είπε η Σκιάλφα, ο γιος τους ήθελε μια φυσιολογική ζωή μακριά από τα φώτα των προβολέων και την υπερέκθεση στα ΜΜΕ.

Κανένα από τα τρία παιδιά του Σπρίνγκστιν δεν έδειξε ποτέ διάθεση να ακολουθήσει τα χνάρια του διάσημου πατέρα τους: Ο μεγαλύτερος όλων, ο 29χρονος Έβαν, είναι πρώην εκπαιδευτής ιππασίας και νυν ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ με τα άλογα ασχολείται και η μεσαία κόρη, η 27χρονη πρωταθλήτρια ιππασίας Τζέσικα, η οποία μάλιστα είναι και μέλος της Oλυμπιακής Oμάδας Iππασίας των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ