ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον: Η τρυφερή συνάντηση στα βραβεία SAG (pics&vid)

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον: Η τρυφερή συνάντηση στα βραβεία SAG (pics&vid)
Jordan Strauss/Invision/AP

Δεκαπέντε χρόνια μετά το διαζύγιό τους, το οποίο ήταν αρκετά πικρό όγω της σχέσης εκείνου με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον φαίνεται ότι έχουν βρει απόλυτα τις ισορροπίες τους.

Όπως έχει πει ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ, κάθε φορά που τον βλέπουν με την Άνιστον όλοι αρχίζουν να μιλάνε για πιθανή επανασύνδεση του ζευγαριού, ενώ το ίδιο είπε και η Άνιστον στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις. Το πάλαι ποτέ απόλυτο ζευγάρι του Χόλιγουντ, που χώρισε το 2005 μετά από πέντε χρόνια γάμου, πόζαρε ξανά μαζί. Οι δύο τους συναντήθηκαν στην απονομή των SAG Awards 2020, των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών, καθώς φέτος πρωταγωνιστούν σε δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/B7hn66Hhh8Y

Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε το Βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο. Η Τζένιφερ Άνιστον κέρδισε το Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά για το «The Morning Show».

Την ώρα του ευχαριστηρίου λόγου του Μπραντ Πιτ, η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης των βραβείων έκανε ζουμ στην Τζένιφερ Άνιστον στο σημείο όπου ο Μπραντ Πιτ περιγράφει το χαρακτήρα του στην ταινία και πόσο δύσκολο ήταν να υποδυθεί έναν τύπο που φτιάχνεται, που βγάζει το πουκάμισό του, που δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του.

Την ώρα που η Τζένιφερ Ανιστον κέρδιζε το δικό της βραβείο, ο Μπραντ Πιτ βρισκόταν στα παρασκήνια. Σταμάτησε για να τη δει.

Και στη συνέχεια συνεχάρη ο ένας τον άλλο, γιορτάζοντας τα βραβεία τους και τα αναπάντεχα reunion που τους επιφυλάσσει η φετινή οσκαρική περίοδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ