ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tiger Lillies: Στην Αθήνα για μια επετειακή εμφάνιση - Γιορτάζουν 30 χρόνια καριέρας

Tiger Lillies: Στην Αθήνα για μια επετειακή εμφάνιση - Γιορτάζουν 30 χρόνια καριέρας
Facebook

Οι θρυλικοί Tiger Lillies επιστρέφουν στην Αθήνα για να γιορτάσουν μαζί με το αγαπημένο τους κοινό 30 χρόνια σκοτεινής, προκλητικής και γεμάτης μαύρο χιούμορ πορείας και σκηνικής παρουσίας, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Fuzz Live Music Club.

Οι «Νονοί του avant-garde καμπαρέ» θα παρουσιάσουν ένα χορταστικό σόου, που θα περιέχει αποσπάσματα από όλη τη μέχρι τώρα καριέρα τους, προς ευχαρίστηση παλιών και νέων θαυμαστών. Στο σόου, θα ακούσουμε για πρώτη φορά και τα νέα τραγούδια τους, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα ρεμπέτικα που ο Μάρτιν Ζακς λάτρεψε από την πρώτη τους επίσκεψη εδώ, δοσμένα μέσα από την ανατρεπτική ματιά των Tiger Lillies.

Οι Tiger Lillies δεν σταματούν να εκπλήσσουν και να διασκεδάζουν, είναι εξάλου κάτι που κάνουν εδώ και 30 χρόνια. Μέσα σε αυτό το μακρύ χρονικό διάστημα, η σχέση που έχουν χτίσει με το ελληνικό κοινό μόνο τυχαία δεν είναι. Οι Tiger Lillies έχουν μια δική τους παράδοση, πουλούν μόνοι τους τα cd τους μετά τις συναυλίες τους. Και το κάνουν κάθε φορά. Δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ με κάποια εταιρεία διανομής και λατρεύουν το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να αγοράσει τις δουλειές τους μέσω του site τους ή προσωπικά από εκείνους στο τέλος των live.

Info

Ημερομηνία: Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Ώρα έναρξης: 20.00

Χώρος: Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Σημεία Προπώλησης: Τηλεφωνικά: 11876, Online: viva.gr, fuzzclub.gr, fixfactoryofsound.gr, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης Yoleni‘s,Viva Spot Τεχνόπολης

Τιμή εισιτηρίου:Early Bird: 22€, Προπώληση: 25€, Ταμείο: 28€

ΔΗΜΟΦΙΛΗ