ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

#DollyPartonChallenge: Η νέα «μόδα» των social media που έχει ενθουσιάσει τους σταρ

#DollyPartonChallenge: Η νέα «μόδα» των social media που έχει ενθουσιάσει τους σταρ
Facebook/Dolly Parton

Ηθοποιοί, παρουσιαστές, κωμικοί, τραγουδιστές, influencers έχουν παραδοθεί στη νέα «μόδα» του διαδικτύου, το Dolly Parton Challenge.

 

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε στα social media μία σύνθεση τεσσάρων φωτογραφιών της που θα μπορούσαν να γίνουν εικόνες προφίλ στις πλατφόρμες LinkedIn, Facebook, Instagram και Tinder.

Στις 21 Ιανουαρίου η 74χρονης καλλιτέχνιδα έκανε την εν λόγω ανάρτηση στην οποία ανέφερε: Για το LinkedIn, που είναι για επαγγελματικές υποθέσεις, υπάρχει η κουμπωμένη Ντόλι. Για το Facebook, που είναι φιλικό στην οικογένεια, υπάρχει η Ντόλι με ένα χριστουγεννιάτικο πουλόβερ. Για το Instagram, που κινείται με όρους αισθητικής, υπάρχει η ασπρόμαυρη Ντόλι που κρατά μία κιθάρα, Για το σάιτ γνωριμιών Tinder, η Ντόλι στο κοστούμι κουνελάκι με το οποίο πόζαρε στο Playboy.

Το Dolly Parton Challenge διαδόθηκε με… ταχύτητα φωτός στα social media, που αρέσκονται ιδιαιτέρως σε τέτοιες προκλήσεις.

Μεταξύ των εκατομμυρίων αναρτήσεων, υπάρχουν και μερικές πολύ διάσημες, όπως της ηθοποιού Τζένιφερ Γκάρνερ, του παρουσιαστή Τζίμι Κίμερ, της Ιταλίδας influencer Κιάρα Φεράνι….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ