ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tα viral κουτσομπολιά της ημέρας: Οι Μπέκαμ χωρίζουν

Tα viral κουτσομπολιά της ημέρας: Οι Μπέκαμ χωρίζουν
Youtube

Ακόμη μια Πέμπτη, ακόμη μια αφορμή να ρίξουμε μια ενδελεχή ματιά στην πολύ ουσιαστική ειδησεογραφία της ημέρας που δεν αφορά σε αγώνες κοινωνικούς αλλά μάχες βαθιά προσωπικές. Ουσιαστικά επώδυνες. Οι διάσημοι ακόμη μια βδομάδα είναι το ίδιο με όλους αν όχι χειρότερα, να γιατί:

Περιοδικό OK! Οι Μπέκαμ χωρίζουν.

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χωρίζουν, finito, kaput και τέλος. Το πανηγύρι λήγει. Φάγανε, ήπιανε, κάναν κάποια παιδιά (4), κάναν κάποιες επιχειρήσεις (άπειρες), κάναν κάποιες επενδύσεις (κοινές και όχι) και 16 χρόνια μετά το γάμο οδεύουν προς το διαζύγιο.

Το περιοδικό είναι πολύ σίγουρο ότι αυτή τη στιγμή που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα η μεγαλύτερη απεργία των τελευταίων χρόνων οι Μπέκαμ συζητάνε με τους δικηγόρους του για την πιο αναίμακτη έξοδο από αυτό που κατήντησε να είναι ο γάμος τους. “Μαλώνουν συνέχεια” λέει πηγή στο περιοδικό. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια και πολλά γιατί και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μαλώνουν συνέχεια για το δίκιο του Έλληνα αλλά κανείς δεν το βρίσκει κάπου εύκαιρο. Οπότε ίσως αυτοί οι τσακωμοί να είναι νάζια, εντυπωσιασμοί κοκ. Όπως και να έχει οι Μπέκαμ χωρίζουν για 3.256η φορά και πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα κρατήσει την πρώην κοινή γκαρνταρόμπα δική του. Εκείνη; Εκείνος; Η πηγή;

https://www.instagram.com/p/p

Επιπλέον

Το περιοδικό αμφισβητεί το ήθος τους πολυεκατομμυριούχου εραστή και συντρόφου της Μαράϊα Κάρει, Τζέιμς Πάρκερ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο παρελθόν του είναι οξύθυμος, είναι βίαιος, αγαπάει τον τζόγο και έχει ασχοληθεί με τη Σαϊεντολογία (επί τη ευκαιρία, όσοι δεν έχετε δει τον Τομ Κρουζ στο τελευταίο Mission Impossible, δίτε το, είναι μια πολύ καλή κωμωδία αλήθεια). Η Μαράϊα ωστόσο δεν έχει να ανησυχεί για αυτές τις 4 διαπιστώσεις. Έχει κάποια δισεκατομμύρια άλλους λόγους να τον συγχωρήσει.

Η Amy Schumer και ο επιπλοποιός Ben Hanisch συγκατοικούν ήδη αφού ο έρωτας θέλει μοιρασιά στα έξοδα.

Ο πολύ καλός κωμικός Τομ Κρουζ ανησυχεί για το γιο του επειδή πίνει περισσότερο από τον ίδιο. Το εντυπωσιακό βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο πολύ καλός κωμικός Τομ Κρουζ ΘΥΜΗΘΗΚΕ οτι έχει γιο.

Οι πολύ καλοί κωμικοί φίλοι της Έλεν Ντε Τζένερις ανησυχούν για την περσόνα επειδή πίνει περισσότερο από όλους μαζί.

Η Τζένιφερ Γκάνερ πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να ξαναβγει ραντεβού με κάποιον αλλά πρέπει πρώτα να βάλει επιθέματα στήθους.

Η Beyoncé εγκυμονεί.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ λησμόνησαν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Περιοδικό In Touch, ο Γκάβιν Ροσντειλ κάνει τη ζωή κόλαση στη Γκουέν Στεφάνι

Ο πρώην σύζυγος της και πρώην καλός ροκάς στέλνει μηνύματα στο κινητό της πρώην συζύγου του και πρώην καλής indie μούρης τις μικρές ώρες της ημέρας και ο (νυν εραστής της και νυν τραγουδιστής της κάντρι) Μπλέικ Σέλντον δυσανασχτεί. Ο Ρόσντειλ θέλει να της υπενθυμίζει ότι υπήρξαν μαζί, να την κρατάει παγιδευμένη στον ιστό του παρελθόντος, αρνείται να βγάλει τη βέρα από το χέρι του, της λέει ότι η νέα σχέση της δεν κάνει καθόλου καλό στα παιδιά τους και συμπεριφέρεται λες και δεν έχουν χωρίσει, είναι απλά σε διάσταση. “Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ!” φέρεται να φώναξε στην Οκλαχόμα ο Μπλέικ ο οποίος σύμφωνα με το περιοδικό δήλωσε ότι θα παντρευτεί την Στεφάνι, βρέξει, χιονίσει.

Πέντε άλλα πράγματα που θα γίνουν βρέξει, χιονίσει

Η Τέιλορ Σουίφτ θα βγάλει app για κινητό

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επιστρέψει από το Λονδίνο

Η κόντρα του Σίλα Σεραφείμ από την κρατική τηλεοπτική συχνότητα με τον Γιώργο Λιάγκα από την ιδιωτική
τηλεοπτική συχνότητα θα συνεχιστεί μέχρι να κλείσεις την ΤV.

Tα υπόλοιπα πρωινάδικα θα εξακολουθούν να διδάσκουν πως να ζείς καλύτερα με αλήθειες σαν αυτές από τον αέρα του MEGA: "Υπάρχει φυσικός τρόπος τρομπαρίσματος. Έχω δείξει να τρομπάρουμε το στήθος, σήμερα θα τρομπάρουμε τα χείλη... Εφαρμόζετε στο στόμα λοιπόν και αρχίζετε να αυτοτρομπάρεστε."

Επιπλέον σύμφωνα με το InTouch!

H Aντζελίνα Τζολί πάσχει από μυστηριώδη ασθένεια που την κάνει “ένα-μάτσο-χάλια”

Οι Τζάστιν Θερού και Τζένιφερ Άνιστον χωρίζουν.

Οι Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Ουέστ χωρίζουν.

Όλοι είμαστε χωρισμένοι απλά δεν το ξέρουμε ακόμη.

Περιοδικό Star, o O.J. Simpson είναι πατέρας της Kλόε Καρντάσιαν

H απόδειξη του περιοδικού για την καταγωγή της Κλόε είναι απλή, ειλικρινής, εικονοκλαστική. Δεν είναι κάποιο τεστ πατρότητας, δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με επιστημονικά δεδομένα, δεν είναι ότι βρέθηκε ερωτικό σημείωμα από τον Σίμπσον στην Κρις Τζένερ που της είπε “Γεια σου αγάπη μου, περάσαμε υπέροχα εχθές, είσαι έγκυος, μεγάλωσε την μόνη, πάω για τρέξιμο, ΧΧΟ”.

Είναι κάτι που αποδεικνύει το αυταπόδεικτο γιατί εάν δεις την Κλόε Καρντάσιαν και τη Σϊντνει Σϊμπσον μαζί, μοιάζουν σαν δύο σταγόνες Ciroc.

awijoauyirire0d5xgto

Eπίσης

Ο Αντόνιο Μπαντέρας πληρώνει $65.000 το μήνα στη Μέλανι Γκρίφιθ ως διατροφή.

Η Kένταλ Τζένερ και η Hailey Baldwin είναι φίλες, ερωμένες και ζευγάρι.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι καθόλου καλά όταν επιβαίνει σε αεροπλάνο.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι καθόλου καλά και η σημερινή Αθήνα είναι αστυνομοκρατούμενη, τέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ