Grammy 2020: Η Αλίσια Κις τραγουδά για τον Κόμπι Μπράιαντ - Η πιο συγκινητική στιγμή (vid)
Με την εικόνα του Κόμπι Μπράιαντ να φιγουράρει σε γιγαντοοθόνη, πραγματοποιήθηκε η τελετή των βραβείων Grammy 2020 στο γήπεδο των Λέικερς. Η ειδήση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, ενώ όλοι δάκρισαν τη στιγμή που η Αλίσια Κις του αφιέρωσε ένα τραγούδι.
Μόλις λίγες ώρες πριν είχε γίνει γνωστό πώς ο θρύλος του ΝΒΑ είχε χάσει τη ζωή του σε δυστύχημα με ελικόπτερο. Η τελετή των Grammy 2020 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Λέικερς, στο οποίο ο σπουδαίος αθλητής έγραψε ιστορία
Οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν συντετριμμένοι από την τραγωδία, ενώ όταν ανέβηκε στη σκηνή η Αλίσια Κίς προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση τραγουδώντας για τον Κόμπι Μπράινατ.
Η Αλίσια Κις ξεκίνησε την ομιλία της στα Grammy λέγοντας «Bρισκόμαστε εδώ γιορτάζοντας τη μεγάλη βραδιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι θλίψη γιατί πριν από λίγο η Αμερική και όλος ο κόσμος έχασε τον Κόμπι Μπράιαντ, και αισθάνομαι συντετριμμένη, εδώ, στο γήπεδο των Λέικερς, στον χώρο που έχτισε ο Κόμπι Μπράιαντ. Προσευχόμαστε για αυτόν, τον κρατάμε μέσα μας και στηρίζουμε την οικογένειά του, θα κάνουμε λοιπόν κάτι πολύ μικρό, θα τραγουδήσουμε για τον Κόμπι Μπράιαντ».
Χειρόφρενο τραβούν τα ταξί την Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Στο Μαξίμου τα αιτήματά τους
23:59
Δούκας: Δεν δεχόμαστε ένα ΠΑΣΟΚ δεύτερο ή τρίτο - Καμία συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία
23:48
Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης 82-81: Σλούκας και Γκραντ λύγισαν τη «βασίλισσα»
23:37
Τουλάχιστον 14 νεκροί από συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
23:30