ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νέο «σκάνδαλο» στο παλάτι: Άνδρας υποστηρίζει ότι είναι παιδί του Καρόλου και της Καμίλας

Νέο «σκάνδαλο» στο παλάτι: Άνδρας υποστηρίζει ότι είναι παιδί του Καρόλου και της Καμίλας
Chris Jackson/Pool via AP

Ένας άντρας από την Αυστραλία υποστηρίζει ότι είναι παιδί του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς και έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για να το αποδείξει στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Δεν τελειώνουν οι «πονοκέφαλοι» της Ελισάβετ.

Με το Megxit να αποτελεί ακόμα ανοιχτή πληγή για το παλάτι, έρχεται τώρα μια άλλη υπόθεση να ταράξει τα νερά. Ο Σάιμον Ντοράντε-Ντέι, γεννήθηκε πριν από 53 χρονια στο Πόρτσμουθ και τώρα ζει στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Υποστηρίζει εδώ και κάποια χρόνια, σε συνεντεύξεις του, ότι είναι ο καρπός του -τότε παράνομου- έρωτα της Καμίλα και του πρίγκιπα Κάρολου, όμως τώρα η υπόθεση παίρνει μια απρόσμενη τροπή, καθώς ο Ντοτάντε-Ντέι πήγε την υπόθεση στο δικαστήριο.

Κάτι που, αναπόφευκτα, θα βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Ο Ντοράντε Ντέι υιοθετήθηκε, όταν ήταν μόλις 18 μηνών, από την Κάρεν και τον Ντέιβοντ Ντέι. Ο ίδιος πιστεύει ότι η γυναίκα που τον έδωσε για υιοθεσία είναι η τότε 18χρονη Καμίλα Σαντ. «Η γιαγιά μου εργαζόταν για τη βασίλισσα και μου το είχε πει ξεκάθαρα: Ήμουν το μωρό της Καμίλα και του Κάρολου», έχει πει ο Ντοράντε-Ντέι σε συνέντευξή του.

Ο 53χρονος κατέθεσε τα απαραίτητα χαρτιά στο Ανώτατο δικαστήριο λίγο πριν τα Χριστούγεννα και υποστηρίζει ότι η ιστορία του είναι «η πιο εκρηκτική υπόθεση που αντιμετώπισε ποτέ το παλάτι». «Τους έδωσα τελεσίγραφο πριν πάω στο δικαστήριο, αλλά δεν απάντησαν. Πρέπει να μάθω την αλήθεια», λέει ο ίδιος και συμπληρώνει ότι οι υπάλληλοι του δικαστηρίου γέλασαν μαζί του όταν κατέθεσε τα χαρτιά της υπόθεσής του. Η υπόθεση, όμως, βρήκε το δρόμο της και τώρα είναι στο Σίδνεϊ, όπου και πρόκειται να εκδικαστεί.

EJE4Ni4U0AAjrV4


Ο Σάιμον Ντοράντε-Ντέι (δεξιά), τονίζει διαρκώς την «εκπληκτική ομοιότητά» του με τον πρίγκιπα Κάρολο / Πηγή: Twitter

Ο ίδιος ο Ντοράντε-Ντέι πιστεύει ότι στην περίφημη συνάντηση κορυφής του Σάντρινγκχαμ, όπου και συζητήθηκε το Megxit, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μίλησαν και για τη δική του υπόθεση. Αυτό που ζητάει από το δικαστήριο είναι να υποχρεωθούν οι «γονείς» του να τον αναγνωρίσουν και προσθέτει ότι ο Κάρολος, η Καμίλα και η Ελισάβετ «πέρασαν χρόνια κρύβοντας την αλήθεια».

Ο Ντοράντε-Ντέι ανεβάζει συχνά στα social media, ποστ σχετικά με τις αξιώσεις του για αναγνώριση από τη βασιλική οικογένεια. Πρόσφατα έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στο Χάρι και τη Μέγκαν, τονίζοντας τις ομοιόττες ανάμεσα στη δική τους υπόθεση και τη δική του. Ανεβάζει επίσης, συχνά, φωτογραφίες του εαυτού του και μελών της βασιλικής οικογένειας, τονίζοντας ότι υπάρχει τρομακτική ομοιότητα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ