ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί: Ετοιμάζει εκπομπή, με πρωτότυπο θέμα, για το BBC

Αντζελίνα Τζολί: Ετοιμάζει εκπομπή, με πρωτότυπο θέμα, για το BBC
Grant Pollard/Invision/AP

Φέτος, είναι αναμφίβολα η χρονιά του Μπραντ Πιτ. Όμως, η Αντζελίνα Τζολί, χαράσσει το δικό της δρόμο και είναι ένας δρόμος που την πηγαίνει και πέρα από τα λαμπερά φώτα του Χόλιγουντ.

Το Χόλιγουντ, φυσικά, αποτελεί ακόμα αναπόσπαστο κομμάτι της σταρ, αλλά οι τελευταίες της ταινίες δεν είχαν την αντίστοιχη επιτυχία με εκείνη του πρώην συζύγου της, ο οποίος φέτος παίρνει το ένα βραβείο μετά το άλλο.

Η ίδια η Τζολί, προτιμά να μοιρλαζει το χρόνο της και σε άλλες δραστηριότητες. Αυτή τη φορά, στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να διακρίνουν τα fake news. Και αφού έγραψε άρθρα σε εφημερίδες και ανέλαβε ρόλο συντάκτριας στο Time, τώρα η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζει ενημερωτική εκπομπή, που θα απευθύνεται σε παιδιά, στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Τζολί έχει αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή του BBC «My World», που στόχο έχει να βοηθήσει τα παιδιά να διακρίνουν το πραγματικό και το ψεύτικο και να μάθουν να αποφασίζουν τα ίδια για σημαντικά θέματα.

«Ως γονέας, χαίρομαι που μπορώ να υποστηρίξω ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για τις ζωές άλλων νέων σε όλο τον κόσμο και να συνδεθούν μεταξύ τους», είπε η ίδια.

«Ελπίζω ότι θα βοηθήσει τα παιδιά να βρουν τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιλέγουν θέματα που τους ενδιαφέρουν, αντλώντας στοιχεία από το τηλεοπτικό δίκτυο BBC World Service, από χιλιάδες δημοσιογράφους σε διαφορετικές γλώσσες απ' όλο τον κόσμο», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ