ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Αναζητά ατζέντη για να επιστρέψει στην υποκριτική

Μέγκαν Μαρκλ: Αναζητά ατζέντη για να επιστρέψει στην υποκριτική
AP Photo

Το μέλλον της εκτός της βασιλικής οικογένειας σχεδιάζει η Μέγκαν Μαρκλ και φαίνεται ότι η επιστροφή της στον κόσμο του Χόλιγουντ είναι μέσα στα σχέδιά της.

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια αφότου η Μέγκαν Μαρκλ εγκατέλειψε την καριέρα της ως ηθοποιός για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά σύμφωνα με το US Weekly, η δούκισσα του Σάσεξ άρχισε και πάλι να αναζητά έναν ατζέντη. Η Μαρκλ, που επί του παρόντος βρίσκεται στον Καναδά με το σύζυγό της και το γιο τους Άρτσι, εγκατέλειψε τον ρόλο της στην δραματική σειρά «Suits» το 2017, προτού αρραβωνιαστεί με τον πρίγκιπα Χάρι και γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πλέον όμως, οι δύο τους γύρισαν την πλάτη στο παλάτι και επιθυμούν να εργαστούν για να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι», όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι, σοκάροντας τους πάντες στη Βρετανία. Όπως αποκάλυψε πηγή στο US Weekly: «Η Μέγκαν Μαρκλ έχει απευθυνθεί σε άτομα που θα της βρουν κάποιον για να την εκπροσωπεί στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια».

Υπάρχουν κι άλλες ενδείξεις ότι η επιστροφή της στην υποκριτική είναι μέσα στις προθέσεις της Μέγκαν Μαρκλ. Έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη Disney για να χρησιμοποιηθεί η φωνή της, σε αντάλλαγμα για μία δωρεά σε φιλανθρωπικό οργανισμό με ελέφαντες. Και σε μια άλλη περίπτωση, η δούκισσα του Σάσεξ αστειεύτηκε με τον πρίγκιπα Χάρι όταν παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο βασιλιάς των Λιονταριών» διερωτώμενοι εάν υπήρχε καμία δουλειά και για την ίδια.

Όλοι συμφωνούν πάντως, ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορούν να βγάλουν εκατομμύρια δολάρια εάν αποφασίσουν να φτιάξουν τη δική τους εταιρεία παραγωγής ταινιών μετά την δραματική έξοδό τους από τη βασιλική οικογένεια. Το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει ντοκιμαντέρ που θα προάγουν σημαντικά θέματα, όπως η ψυχική υγεία και η κλιματική αλλαγή, με ανώτερο διευθυντικό στέλεχος της Netflix να απαντά ότι φυσικά και θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους.

Μετά το Megxit, η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα χρησιμοποιούν πλέον τους βασιλικούς τους τίτλους και ότι θα πρέπει να επιστρέψουν τα περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε η ανακαίνιση της κατοικίας του στην Αγγλία, το Φρόγκμορ Κότατζ. Ο πρίγκιπας Χάρι, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία που έδωσε, μίλησε για την «μεγάλη του θλίψη» που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την βασιλική οικογένεια και είπε ότι αυτός και η σύζυγός του δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αποχωρήσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ