ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2020: H Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Eurovision 2020: H Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα
Instagram

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην φετινή Eurovision

Το τραγούδι με τίτλο «SUPERG!RL» που θα ερμηνεύσει η 18χρονη Στεφανία θα συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλους, ο οποίος μετράει πολλές συμμετοχές στο διαγωνισμό.

Στο πλευρό τους θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίας, που έχει υπογράψει τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το 2004, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου που κέρδισε τη Eurovision το 2005, αλλά και πολλές συμμετοχές άλλων χωρών.

Οι στίχοι του τραγουδιού θα μιλούν για τα κορίτσια την περίοδο της εφηβείας, τα οποία πρέπει να έχουν υπερδυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Η μουσική είναι ποπ με πολλά έθνικ στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/B8Hee2Kp6pn

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία από Έλληνες γονείς και το περιβάλλον της είναι πολύ οικείο.

Με 245.000 followers στο instagram, η Στεφανία είναι ήδη πολύ δημοφιλής στην Ολλανδία, κάτι που θα βοηθήσει την ελληνική συμμετοχή.

https://www.instagram.com/p/B6yTsCTJBPx

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια. Tο πρώτο της single, Stupid Reasons, σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018 ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο Turn around.

https://www.instagram.com/p/B5dY1xnpFjN
https://www.instagram.com/p/B21rSXWC5uo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ