ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ μαζί σε πάρτι μετά τα BAFTA (pics)

Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ μαζί σε πάρτι μετά τα BAFTA (pics)
Jordan Strauss/Invision/AP

Οι δρόμοι του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ συναντήθηκαν ξανά, καθώς το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο ίδιο πάρτι, μετά την τελετή απονομής των BAFTA, και πόζαραν χαμογελαστοί για μια φωτογραφία.

Η 34χρονη Ιρίνα Σάικ ήταν το λιγότερο εκτυφλωτική στο πάρτι της βρετανικής Vogue και της Tiffany &Co στο Annabel του Λονδίνου.Το διάσημο μοντέλο, κατέφθασε στο πάρτι χωριστά από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού τους. Η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ χώρισαν τον περασμένο Ιούνιο, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για πιθανή σχέση του ηθοποιού με τη Lady Gaga, που πυροδοτήθηκαν από την εμφάνισή τους στα περσινά Όσκαρ.

https://www.instagram.com/p/B8FKIPmH3eO

Το μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις, φορώντας ένα nude κορμάκι Burberry κάτω από ένα ανύπαρκτο φόρεμα που ήταν διακοσμημένο με λαμπερά κοσμήματα και ολοκλήρωσε το λουκ με ένα διαμαντένιο κολιέ και ταιριαστά σκουλαρίκια. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, από την πλευρά του, που έδειχνε να βαριέται πολύ στην τελετή απονομής των BAFTA, ήταν ιδιαίτερα κομψός με μαύρο κοστούμι του και παπιγιόν.

https://www.instagram.com/p/B8FRrpFHC_r

Η νέα συνάντηση του ζευγαριού έρχεται μετά την συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες η Ιρίνα Σάικ στην βρετανική Vogue, όπου και μίλησε για το χωρισμό της από τον Μπράντλεϊ Κούπερ. «Πιστεύω πως σε όλες τις καλές σχέσεις βγαίνουν μαζί πτυχές του καλού και του κακού μας εαυτού. Έτσι λειτουργεί η ανθρώπινη φύση. Δύο σπουδαίοι άνθρωποι δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και καλό ζευγάρι», είχε πει.

https://www.instagram.com/p/B8GwUdgl5MS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ