BAFTA 2020: O Χοακίν Φοίνιξ υποκλίνεται στον πρίγκιπα Ουίλιαμ (vid)
Μια συνάντηση του ακτιβιστή και αντισυμβατικού Χοακίν Φοίνιξ με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, έκανε τον ηθοποιό να ξεχάσει για λίγι όλα τα άλλα και να υποκύψει στο βασιλικό πρωτόκολλο.
Ο Χοακίν Φοίνιξ κατέκτησε προχθές το βράδυ το βραβείο BAFTA Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Joker» και είναι το μεγάλο φαβορί για τα επερχόμενα Όσκαρ. Και έχει έναν επίσης διάσημο θαυμαστή: τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Στη μεταξύ τους συνάντηση, μετά την τελετή, ο ηθοποιός, θέλοντας να τηρήσει το βασιλικό πρωτόκολλο, υποκλίθηκε μπροστά στο δούκα του Κέμπριτζ, με τον τελευταίο να του λέει: «Είναι υπέροχο να σε γνωρίζω».
Στη σύντομη συζήτηση που είχαν, έγινε σαφές ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι μεγάλος θαυμαστής του Χοακίν Φοίνιξ. «Λάτρεψα το Joker. Ήταν υπέροχο» είπε ο δούκας του Κέμπριτζ και συνέχισε: «Το ανέβαλα συνεχώς να δω την ταινία, καθώς όλοι μου έλεγαν: ΄πρόσεχε πότε θα την δεις’. Αλλά όταν τελικά το έκανα, με συνεπήρε, ήταν πραγματικά εκπληκτική ταινία».
Η Γερμανία δεν θα συμμετάσχει για την ώρα σε διεθνή δύναμη σταθεροποίησης της Γάζας
17:10
Hellenic Train: Άμεση βοήθεια σε ορειβάτη με καρδιακό πρόβλημα στη γραμμή Καλάβρυτα–Διακοπτό
16:59
Γαύδος: Διασώθηκαν 361 μετανάστες από το Λιμενικό - Μεταφέρονται στο λιμάνι της Παλαιοχώρας
16:47
Αγωνία στα Βαρδούσια: ΕΜΑΚ, drone και θερμικές κάμερες «σαρώνουν» το βουνό για τους τρεις ορειβάτες - Εντοπίστηκε το όχημά τους (vid)
16:34